torstai 13. joulukuuta 2012

Flunssa se vaan taas on tehnyt kiusojansa!



 Täällä on taas sairastettu, mutta hei! Nyt on ollut melko nopee tää flunssa, vaikkakin tosi rankasti iskikin. Tähän on auttanut varmasti tää suuri määrä lisäravinteita joita mulla täällä kotona löytyi, ja otin samantien käyttöön, koska en halunnut joutua olemaan enempää töistä pois, ja huomisia hautajaisiakin ajatellen..  Pakuriteetä oon siis käyttänyt aina smoothien joukossa ja kahvin joukossa välillä, ja oon iltasin tehnyt kaakaojauheesta sitä namijuomaa, mistä kirjotinkin tänne.. Ja C-vitamiinipaukut ja muutkin vitamiinit aamusin, ja siitepölyrakeet puurossa, ja muita tarpeen mukaan. 2 päivän aikana olo on parantunut jo ihan hirveesti! :)



 Nyt vasta huomasin, että jäi tuo ylläoleva kuva kääntämättä, mutta menkööt nyt tän kerran! Eli piti vinkata vielä, että tollanen Cocovi:n raakasuklaanteko paketti odottais täällä uutta omistajaansa, ja sen arvontaan kannattaa mennä nyt osallistumaan täältä , sillä huomenna on viiminen päivä osallistua, ja arvonta päättyy kello 21.00!

 Ja osoite vielä kerran arvontaan tästä:
 http://journeytofitnesslife.blogspot.fi/2012/12/arvontaa.html



edit/: Unohdin ihan mainita, että tervetuloa vaan uusille lukijoille taas! Oikeen ihanaa kun teitä tupsahtelee vähän väliä lisää tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti