keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulua ja pyhiä!

 Aattona meillä availtiin lahjoja, jännitettiin mitä niistä oikeen ilmaantuu, tunnelmoitiin joulumusiikin tahdissa ja syötiin ja vähän juotiinkin!

 


  Söin oikeenkin hyvin lautasmallin mukaan, ja juomaksi join cola zeroa, ja illalla meni se puolitoista lasillista punaviiniä. Loput siitä meni isännälle ;) Eilen meni muuten hyvin ruokailut myös, mutta illalla sallin muutaman suklaapalan, ja kaksi lasillista valkoviiniä. Ei mipahoja rikkeitä, ja mulla on hyvä mieli! Tänään ei oo mennyt mitään ylimäärästä, mutta jos menee vielä ni menkööt, mä oon lomalla ;) Ja jos ei mee ylimäärästä, ni loistava homma! Mites teillä muilla meni joulu? Laitoitteko oikeen ranttaliks, vai menittekö fiiliksen mukaan? Vai oliko joku joulunakin tiukalla linjalla??

 Lisäsin muuten itseni sinne paljon puhuttuun instagramiin. Löydyn sieltä nimellä janikajo. Sinne tulee ehkä lisättyä useemminkin kuvia sitten, varsinkin kun opin sen sisäistämään kunnolla, että muistan aina ottaa niitä kuvia :D


 Kirjottelen sitten myöhemmin lisää, nyt kirjottelin vaan tälläsen pikapostauksen, kun meillä on täällä taas ihania vieraita Helsingistä asti! :)

1 kommentti:

  1. Jos kaipaat nyt vuoden vaiheelle leffapainotteista ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkaillaan mm. Meri-Porin maisemissa, Uniluodossa, jossa merimies-bloggari Esa asustelee. Lisäksi dokumentissa on mukana muotibloggari MouMou, sekä oululainen poliitikko-rokkari Otto. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen myös mielellään.

    Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

    Ja tsemppiä treenaukseen uudelle vuodelle! :)

    VastaaPoista