lauantai 29. joulukuuta 2012

Joululahjoja ja tätä päivää

Lyhty ja kynttilä, tätä poltetaankin sitten joka ilta kun kotona ollaan talvella!


 Oon kyllä ollut niin tyytyväinen tän vuoden joululahjoihin, kun on kaikki ollut niin ihania, mutta halusin kuitenkin joitakin parhaita paloja tänne kuvata :) 


Näitäkin lahjakortteja tuli kolme kappaletta, joten kyllä ne on sukulaiset hyvin huomanneet että tuo sporttiosasto vois olla meille aika osuva paikka shoppailla :P

Tämä lahja oli myös aika jees, proteiinipatukoita ja vihreetä teetä, mistäs Erica arvasit? ;)

Ihana joulukuusi<3
  Sitten nää kuvat on otettu tänään, pientä turvotusta ilmassa, mutta kyllä se tossa Uuden vuoden jälkeen saadaan tiristeltyä pois, siihen saakka otan rennosti. Yritän syödä suht terveellisesti, mutta vähän saa herkutella. Sitten on taas koko vuosi aikaa kiristellä ja hankkia lihasta!

 Meen lapset lähti tänään taas pitkästä aikaa moneen kuukauteen yökylään molemmat samaan aikaan! Ja mieskin on töissä ilta ysiin asti, joten mä oon koiran kanssa yksin. Päätin lähtee piiiitkälle lenkille. 

 


 Busse koitti välillä pistää lujaa vastaan, ja työnsi pyllyä maahan, mutta mä kiskoin sen vaan uusiks liikkeelle, ja juostiin ja riehuttiin, niin kyllä se aina sitten vaan jatkoi! :D Meillä oli hauskaa, ja mieliala nousi noin 70% ton lenkin ansiosta! Lupasin miestä odottaa, että mennään saunaan yhdessä, ja en tie vaikka jois oikeen glögit saunan jälkeen. Pitäsköhän? ;)

  Mites muut ovat lomailleet??

 Hei, ja enemmän lisäilen kuvia sinne instagramiin nykyään, ja niitä kuvia en tänne lisää, koska oon laiska enkä jaksa ruveta siirtämään koneelle niitä kuvia kännykästä ;D Joten mut löytää sieltä instagramista nimeltä janikajo.

2 kommenttia:

  1. Reeiniä reeniä, loikoilua. Ei edes blogia ennen tätä päivää jaksanut päivitellä. Aattona herkkuja, muuten ruodussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Sami! Sä oot kyllä hyvä esimerkki hyvästä itsekurista! Yritän ottaa mallia susta :)

      Poista