perjantai 7. joulukuuta 2012

Hölmöilyä yksin kotona Jahas, se olis päivä yksin kotona! Vein aamusti lapset tarhaan, tulin aamupalalle kotiin ja katselin Weeds:iä netflixistä, juoden kahvia.. Mietin mitä kivaa mä keksisinkään tälle päivälle. Katseeni osui kameraan, ja aloin ottaa kuvia itsestäni, tietenkin! Mikäs sen parempaa kuin kuvata itseään ;)
 Hah, osuipa silmiini tuo makkara joka on pikkasen turvonnut tossa mahan kohdalla, kiitos tän mun lohtusyömiseni, joka iski myös eilen illalla. Joten päätin samantien tehdä jotain asialle, ja hain kahvakuulani olohuoneen lattialle, ja raivasin itselleni sopivan tilan jotta voi rauhassa heilautella.

 


No tulipa vetästyä ainakin ihan killeritreeni taas kahvakuulan kanssa, kun eilen en kerinnytkään salille missään vaiheessa, kun leivoin lasten kanssa ja muutenkin vähän joulujuttuja pistettiin esille, ja juhlistettiin itsenäisyyspäivää :)

Treeni sisälsi kahden käden heilautuksia, yhden käden heilautuksia, sivulla yhden käden heilautuksia(en tie miksi niitä sanotaan), ojentajia, kylkiä, vatsalihaksia usealla eri taktiikalla (vartalon ympärivienti, mahan yli nosto puolelta toiselle istualtaan, ja sitten ilman kahvakuulaa, jalkojen nostot makuultaan kädet pepun alla).
   Ajattelin seuraavaksi pistää jotain ruokaa itselleni, ja lähteä vielä koiran kanssa pitkälle kävelylenkille! Onnistunut päivä ollut jo nyt, täytyy tehdä vielä joku ihan superhyvä ostoslista kauppareissua varten jossain vaiheessa, jotta saadaan viikonlopustakin yhtä loistava :) Haluan tehdä jotain superhyvää, ja terveellistä, ideoita saa heitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti