keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Sekavaa aikaa

 Morjesta vaan uudelle lukijalleni ja tervetuloa! Taas ilme kirkastui kun kirjauduin Bloggeriin ja tuli vissiin kiljastua miehellekin innoissaan, että hei taas mä sain uuden lukijan! :D Teitä alkaa olemaan täällä jo melkoinen kasa ihania ihmisiä<3

 Ja koska mun lukijat on niin ihania, niin uskalsin teille tulla taas tunnustamaan, että mä taas eilen sorruin.. Ja pyysin vielä ITSE miestä hakemaan kaupasta Ben & Jerry's purkin.. Puoliksi se tuli eilen sitten syötyä, ja tänään on ollut hirveä sotiminen mun päässä, että syönkö sen tänään loppuun! Mutta mulla oli vähän parempi vaihtoehto, minkä loppujen lopuksi monen tunnin mietinnän jälkeen toteutin! Mahaani täyttämään paistoin kananmu nia(yksi kokonainen ja kaksi pelkkää valkuaista) ja pari ohuen ohutta kinkkuviipaletta. Ja makeannälkään puolen pussia jugurttipäällysteisiä mansikoita.. Pussissa siis 70g, joten puolikas on kuitenkin ihan jees vielä :)

 Ja nyt mä tarttisin jotain tsemppiä, että pysyisin taas ruodussa! Tarttee pitää vissiin miehen kanssa keskustelu, ettei anna mun sortua..  Siitä me jo itseasiassa puhuttiin, että osallistuisin helmikuun alussa alkavaan Fitfarmin Advancediin! Joten, koska siinä on tarkotus kasvattaa lihasta, niin mun nyt muutenkin olis hyvä kiristellä siihen asti, vai mitä? :)

 

4 kommenttia:

 1. Wau advancediin :) se onkin aikamoinen rutistus näin vierestä seuranneena, mutta kannattaa. Tsemiiiiiiiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sitä tarvitaan, kun jännittää jo nyt! :D

   Poista
 2. Eipä se toinen kuitenkaan pysty valvomaan sinun syömistäsi? Ainakaan minulta ei onnistu. :) välillä on hyvä herkutellakin. Itsellä koittaa joulu aattona. Kinusin valmentajalta vapaasyöntipäivän. Hyppään saunanlauteille vasta 2017 vaimon kanssa ja silloin pitäisi olla tikissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mutta sais ainakin lakata tarjoomasta mulle kaikenlaisia herkkuja! :D Mutta kyllä mulla yleensä on aika hyvä motivaatio pysyä ruodissa, joten yritän enemmän luottaa itseeni tästä eteenpäin! Mun ei onneksi tee ees mieli mitään jouluruokia ihmeemmin, joten siinä ei ole ongelmaa, mun vapaasyöminen on sitten yksi tai korkeintaan kaksi lasillista glögiä aattoiltana! Kyllä sitten kelpaa :P

   Poista