sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Uuden vuoden lupauksista

 Oletteko jo päättäneet mitä lupaatte ensi vuodelle? Vai teettekö mitään lupauksia? Taikka ihan vaan suunnitelmia..?

   Mä oon päättänyt ainakin päästä hyvään kuntoon. Tammikuun ekasta päivästä alotan kevään Liten laihduttajien ohjeilla, ja jatkan advancedin alkuun niillä. Advancedin jälkeen osallistun niihin "jälkikiristelyihin" ja sen jälkeen täytyy keksiä jotain muuta. Ties vaikka hommais siinä vaiheessa oikeesti jo jonkun pt:n!  Mutta suunnitelmissa olisi pysyä hyvässä ruodussa ensi vuosi. Välillä tietty saa herkutella, jos tulee erityisiä tilaisuuksia. Upeeta jos niissäkin pystyis pysymään omassa ruokavaliossa! Tämä vuosi oli iso askel mulle, elämäntapani ovat paremmat kuin koskaan, ja ensi vuodelle haluaisin ottaa vielä yhden askeleen eteenpäin. Aina pystyy parantamaan vähän, kun kerralla kaikkea ei voi muuttaa täydelliseksi :)

 
 Toinen päätös syntyi äsken facebookissa, kun sain kutsun ryhmään, jossa ideana oli alkoholiton vuosi 2013. Päätin siis, että ensi vuonna musta ei saa baariseuraa kuin korkeintaan selvinpäin. Tuskin viitsin edes lähteä, kun nukkumaan menokin on nykyään mukavampaa jo viimeistään puolen yön ja puoli yhden välillä. :D  Ja tottahan tuo on, että se pilaa monta treenipäivää, ja siitä aiheutuu aina kauhea turvotus. Kertoo myös aika paljon juomisen terveellisyydestä nuo edelliset asiat.. EN rupea asiasta nyt saarnaamaan enempää, mutta siis tämmöset lupaukset :)

 Toivotan teille hei oikeen ihanaa Uutta Vuotta, en huomenna varmaan kerkeä kirjoittelemaan, mutta pitäkää oikeen hauskaa ja nähdään ensi vuonna! ;)<3

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta vuotta myös sulle Janika :) Ja kiitos kaikesta kullan arvoisesta tsempistä, tästä jatketaan kohti uutta vuotta ja uutta minää.

    VastaaPoista