keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Suru puserossa

 Tässä on ollut vähän hiljaisempaa, kun maanantaina tullessani illalla töistä kuulin isoisäni poismenosta yllättäen. Hän oli juuri saanut puhtaat paperit syövän jälkeen, joten oltiin jo keritty ajattelemaan positiivisesti ettei vielä olisi hänen aikansa, joten tää tuli kuitenkin aika shokkina.. Oon ollut töistäkin pois kun on itkettänyt niin kovin, mutta nyt alkaa olemaan itkut itketty, kun on saanut puhuttua rakkaiden kanssa asiasta tarpeeksi..

 En ole paljon liikkunut muutakun maanantaina työmatkat, ja eilen kävin kävellen pulkkaa vetäen kaupassa sen verran että hain itselleni lohtuherkkuja! Hyöty siis.. No en silti syönyt kuin puolikkaan rasian suklaarusinoita ja loput pistin kaappiin ja siellä ne odottavat vieläkin. Piti antaa ne iltaherkuiksi tänään lapsille ja miehelle, mutta unohdin :D No, huomenna voisivat saada itsenäisyyspäivän herkkuina ne..


Smoothiee on tänäänkin juotu!


 Nää kuvat oon ottanut maanantaina, sen jälkeen en oo ollut kuvattaksi sopivan näköinen :D EI tippaakaan meikkiä ja silmäpussit on jäätävät ja silmänaluset on mustat, how sweet.. No, jos nyt huomenna näyttäis jo paremmalta kun mieliala on jo noussut jonkin verran ja tuntuu että unikin voisi vaikka maistua!
 Töistäki oli pakko kuva ottaa kuulokkeet päässä, on se komeeta! 

 Juu, mut tosiaan tänään on taas otettu korjausliike ja huomenna saatan eksyä taas jopa salillekin!

 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille jo etukäteen :)

4 kommenttia:

  1. Voimia täältäkin. kyllä se ajan kanssa helpottuu. ei auta ku surra silloin kun surettaa! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille, ihania lukijoita minulla :)

    VastaaPoista