sunnuntai 19. elokuuta 2012

19.08.2012

 Vaihdoin tuossa muuten asetuksia niin, että on teidän mukavampi kommentoida, kun enää ei tarvitse kirjoittaa sitä ihme sanasekasotkua! En ollut edes tajunnut että mulla oli sellanenkin asetus tuolla.. Ja laitoin tunnisteet tonne sivulle, jotta jatkossa on helpompi etsiä täältä vain itseä kiinnostavia juttuja. En kylläkään jaksanut kaikkia vanhoja tekstejäni käydä läpi, mutta jatkossa yritän muistaa merkkailla niitä!

 Ja nyt tein päätöksen, että huomisesta saakka joka ikinen maanantai merkkaan tuonne sivuun mun painoni, vaikka se olisi pysynyt samana, tai noussut. Jos siitä saisi kanssa lisämotivaatiota pysyä kaidalla tiellä ;) Sillä edelleenkään mulla ei ole minkäänlaista ongelmaa ettenkö viitsisi liikkua, vaan nää iänikuiset herkuttelut! En herkuttele kerralla paljoa, mutta se vaan jää niin helpolla päälle, että seuraavanakin päivänä tulee otettua pikkasen. Nyt se on ollut tuo mun laivalta ostama valkoinen Toblerone.. Joka päivä oon siitä ottanu palasen tai korkeintaan kaksi, mutta kun onko sitä pakko ottaa lainkaan! Säästää vaikka jotain tiettyä kertaa varten.. Tai sitten mä vaan lahjotan ton lopun jollekin :D
 Tänään täällä on sadellut, ja kävin esikoisen kanssa mun vanhempien luona kahvilla ajan kuluksi.. Aamupäivällä koitin pikkasen siivoilla, putsasin kämpän kaikki ovet. En edes muista koska olisin niitä viimeksi pessyt, joten oli jo aikakin! Liikunnasta pidin välipäivän, kun ei taas tuu mieleen koska olisin viimeksi muistanut pitää! Pikkasen venyttelin kyllä, kun selkä tuntui olevan vähän jumissa eilisestä..

1 kommentti: