torstai 16. elokuuta 2012

Motivaation nostatusta! Tuli vetästyä tollanen herkku päivälliseksi tänään! Jäi salaatti vähän turhan pieneksi ja lorautin vielä herkku ceasarsalaatin kastikettakin päälle, ja kyllä maistui! 

 Sitten tuli käytyä hakemassa kaupungilta vähän lisää treenimotivaatiota, vaatteiden muodossa! Ja siis niin upeeta, nää on S-kokoa. Toi toppi 36! Ihan älytöntä, kyllä taas voi olla tyytyväinen :)

  Noita housuja mä lähdin itseasiassa hakemaan, kun mulla ei sopivan kokoisia pitkiä housuja ole millä olis hyvä jumpata.. Kolitseja kyllä löytyy, mut ne menee sitten talvella!

 Urheiluliikkeistä yritin löytää intervalliajastinta, mutta ihan älyttömän hintaisia olivat, tai sitten niihin sai tallennettua vaan yhen ajan.. Ja mä tarvisin kaksi. Ja siis käyttäisin juostessa, sekä noissa Bodyrockin treeneissä tarvitaan.. Nyt oon laskenut ajat vaan silleen suurinpiirtein. Mutta täytyy siis tilata netistä, kun täältä Porista ilmeisesti sellasta ei saa!

2 kommenttia:

 1. http://www.voimatoimi.net/Gymboss-intervalliajastin
  Tuolta ite oon joskus tilannu. Tuo gymboss on kyllä ihan mahtava vehje. :) Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta mäkin sitä katoin! Sen perusteella osasinkin noita urheiluliikkeiden valikoimia ihmetellä, ettei tollasta perus ajastinta löytynyt.. Mutta ton mä siis ajattelin just tilata :)

   Poista