keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tämmöstä tällä kertaa..


 Onneksi on omassa pihassa marjapensaita, niin saa käydä napsimassa punaviinimarjoja ja mustaviinimarjoja sieltä välillä, eikä vain tyhjentää tuota pakastinta jatkuvasti! Ja mukavaa vaihteluakin nuo ovat mansikoihin, mustikoihin ja vadelmiin, joita normaalisti tulee syötyä melko paljon. 

 


 Melko tummiahan näistä mun eilisistä treenikuvista näköjään tuli.. Mutta lupasin niitä lisätä joten tässä nyt pari. Siis eka kuvassa hooveri, ja toisessa sivuvatsoja. Niiden lisäksi tein sellaisen melko rankan vatsatreenin, jonka löysin aivan loistavalta sivustolta. http://www.bodyrock.tv/category/daily-workouts/ Sinne tulee joka päivä uusia treenivideoita, ja on sitten melko rankkoja! Tykkään ihan hirveästi, ja mukavan oloisia ihmisiäkin ovat nuo trainerit :)
 Tänään olisi vuorossa melko rankan näkönen jalkatreeni, yllämainitulta sivustoltaMies on iltavuorossa, joten odotan että saan lapset ensin nukkumaan, ettei tule mitään häiriötekijöitä kesken mun jumppaamiseni. Nykyään käytän todella hyvin oman aikani tuohon treenaamiseen, voin olla tyytyväinen!

1 kommentti: