lauantai 18. elokuuta 2012

Kahvi ja suihku ne yhteen soppii!

 Tuolla Tallinnassa kun oltiin kylpylässä, niin tuli kokeiltua suolasaunaa.. Se oli just niin hyvä kokemus kun olinkin ajatellut, ja oli sitten todella pehmeä iho sen jälkeen! Kyllähän se kirveli niistä kohdista joissa mulla on kuiva iho, ja jos olisi ollut jotain haavoja niin olisi ollut varmaan ihan tuskallista, mutta jotenkin koin sen pienen kirvelyn sellaisena nautintona.. Että ainakin tiesi että jotain tapahtuu iholla! Vastaava systeemi olisi kiva päästä kokeilemaan useamminkin :)

 Ystäväni neuvoi minua kokeilemaan käytettyjä kahvinpuruja eilen,  kun järkyttyneenä päivittelin kamalaa ihoani, joka näyttää yli kolmekymppisen iholta. Kokeilin sitä siis äskön, ja siis se ylitti odotukseni! Ihoni on nyt yhtä pehmeä kuin suolasaunan jälkeen, ja lisäksi se tuoksuu hyvältä! Ei voi muuta sanoo kun että toimii ja suosittelen todellakin :)


Siittä vaan suodatinpussi mukaan suihkuun, ja pesun jälkeen levitys iholle ja sitten vaan pestään se pois.

Thumbs up! Ryppysormi suoraan suihkusta tulleena :D

 Tää päivä on muutenkin ollu nin mukava taas, kun aurinko on paistanu ja treenit on vetästy kahvakuulalla ulkona, ja illalla vielä vähän lisää sisällä + venyttelytkin muistin tehdä kunnolla! Menispä tää aina yhtä komeesti..

5 kommenttia:

 1. Olen ennenkin kuullut kahvinpurujen vaikutuksesta, mutta oli kiva saada vielä todistekin asiasta :) Ehkä kokeilen joskus itsekin! Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ja kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Ei se yli kolmekymppisten ihokaan ny niin kamala oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, oli vähän typerästi kirjotettu, mutta siis tarkoitin vaan että ikäistäni vanhemman näkönen iho!

   Poista