tiistai 28. elokuuta 2012

Shoppailua! Kävin sunnuntaina Prismassa. Oon sit metsästänyt joka puolelta Poria tota Body-lehteä, ja nyt sen sitten löysin.. En sitten kehdannut ottaa pelkästään sitä, vaan otin fit-lehden kylkeen! Järkeilin homman niin, että kassaneiti sitten varmaan ajattelee, että oon viemässä Bodya mun miehelle ja itse luen ton fitin vaan.. :D Että täytyy välillä olla hankala! Ajattelen siis oikeesti niinkin järkevästi, että en ole tarpeeksi hyvässä kunnossa, että voisin lukea kyseistä lehteä. 
Kuva on vähän tällänen heilahtanut, kun akku oli lähes finito.

 Eilen sitten kävin kaupungissa. Sieltä tarttui kaikennäköistä mukaan, mutta tärkein on tämä juoksutakki! Eikös oo ihana? Pirtee ainaskin! Ja vaan 35€ Gina Tricosta, ja tuntuu ihanalta päällä.. Pikkasen sitä illalla testasin ja tuntui toimivalta :)

 

2 kommenttia:

  1. Hah, aika hauska tuo kommenttisi siitä, ettet kehtaa ostaa bodya, mutta en kyllä ehkä minäkään kehtaisi :) Kassahenkilöhän voisi katsoa että luuleeko tuo oikeasti joskus pääsevänsä fittiin kuntoon (varsinkin jos linjastolla on myös jäätelöä, lakritsaa tai jotain muita paheitani).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Mä kyllä olin tarkkaan suunnitellut myös muut ostokseni niin, että oli vain kasviksia ja maitorahkaa hihna täys ;D

      Poista