perjantai 24. elokuuta 2012

Ben & Jerry's (need to say more?) No sanonpahan sen verran että tuo koitui turmiokseni taas! Ja nimenomaan toi fudge brownie.. Mut on mulla tekosyykin mietittynä! Meinaan on se aika kuukaudesta.. On kiukuteltu, masenneltu, maattu kippurassa kun sattuu ja  on kauheet mieliteot. Mut muuten oon pysyny kurissa..

 Tuntuupa pahalta, kun mun tekstit on nykyään täynnä vaan näitä tunnustuksia.. Kyllä mä tän jälkeen taas yritän skarpata, ja pysyä siinä päätöksessä, että ei herkkuja! Yrittäkääs nyt joku takoa järkeä mun päähäni tässä asiassa, että loppuis nää repsahtelut..!

7 kommenttia:

 1. Hei ei tälläsiä kuvia näin yövuoron alkuun, kiitos! Aiemmin ostin aina yötuurin jätskiä evääksi, ja arvaa vaan alkoko tekeen mieli nyt kunnon suklaajäätelöä. Kääk! Onneksi en voi karata kioskille :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, tarkotus ei ollut laittaa näitä huonoja mielitekoja mitenkään jakoon! :D

   Poista
 2. salli itelles joku herkuttelupäivä aina välillä ja herkuttele sillon hyvällä omalla tunnolla ja nauttien :) se on ihan sama, syötkö morkkiksen kanssa joskus herkkuja kun repsahdat, vai sallitko sen itelles sillon tällön ;) jälkimmäinen vaihtoehto on vaan psyykelle paljon miellyttävämpi! Ja jostain luin just, et jos tietää, että voi repsahtaa niin ei saa olla kotona mitään herkkuja, koska sillon ne huutaa tasan niin kauan sua, kunnes syöt ne :D en tiä, mulla kyl säilyy suklaat kaapissa herkkupäivää varte, ELLEI toi ukko syö niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku se mun ongelma onkin, et oon niitä sallinut itselleni, ja niiden lisäks tulee näitä repsahduksia! :D Tai tästäkin olin kyllä harkiten tän ostanu ja näin, mutta jälkeen päin silti tuli sellanen olo että miks nyt taas oli pakko!

   Poista
 3. :D hah, sä oot ihan pehmee! :D<3 tsempit itsekurin loppujen narujen löytämiseen, oot jo tosi lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä täydellistä itsekuria edes lähe havittelemaan ;D

   Poista
 4. Mäkin sorrun turhan usein Ben & Jerryn jätskiin. Onneksi jätskipaikka ei ole päivittäisten reittien varrella, niin tuo "turhan usein" tarkoittaa ehkä kerran kuukaudessa. Hyvä niin :)

  VastaaPoista