perjantai 17. elokuuta 2012

Perjantai 17.08

 En muista oonko täällä maininnut, mutta meillä on rakennettu tohon pihaan uutta ja isompaa puuvarastoa nyt pikkasen yli viikon ajan.. Otin pari kuvaa tänään vielä, kun se ei ole aivan valmis. 
 Tämä eka kuva on näkymä meen terassilta ja siinä isäntä onkin maalailemassa, ajattelin että uskallan tän kuvan lisätä kun ei näy naama yhtään, joten ei oo tunnistettavissa! Ja toka kuvassa ei oo maalattu vielä yhtään, mutta aika hyvältähän tuo näyttää, ja puiden lisäksi tonne mahtuu varmasti myös meidän rattaat talvisäilöön, että saadaan auto sitten autotalliin kun tulee kauheet pakkaset.

 

 Näitten meen pihaprojektien ansiosta ja upeiden ilmojen ansiosta, on tullut vietettyä kaikki päivät ulkosalla, ja minäkin olen taas ruskettunut.. Otin itsestäni kuvia, ja tajusin että hetkonen, mun tarttee lähtee johonkin Sokokseen ostoksille ja hakea itelleni kaikkea mahdollisia ihonhoitoaineita! Mä alan näyttään oikeesti pian vanhalta! Siis siihen nähden että oon nyt vasta 24-vuotias..

 No ei tää peli nyt vielä menetetty oo, mutta en mä näytä enää siltä 17-vuotiaalta tytöltä, ketä ei tosiaan olis uskonut että oon tän ikäisenä naimisissa ja kahden lapsen äiti :D 

 Tulipas taas mietittyä turhamaisuuksia.. Nyt olis taas vuorossa kunnon hikijumppa, ja sitten illan saa keskittyä hömppäsarjoihin ja iltapalarahkaan!

4 kommenttia:

 1. Kannattaa käyttää kahvinpurut kuorintaan! tulee ihan mielettömän pehmee iho! Ja ihon rasvaukseen parasta on erilaiset öljyt, ite käytän kookosöljyä ja iho on tosi hyvä ja pehmee eikä tyy mitään ihme-aineita kroppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle tuli just mieleen että mistä me puhuttiinkaan sun kans et oli hyvä kuorintaan :D Ja katoin eilen just tota kookosöljyä, mut en malttanu ostaa.. Oli kallista! Mut ehkä täytyy uhrautuu sit!

   Poista
  2. mistä katoit? Mulla on sitä CocoVin öljyä, puolen litran puteli maksaa kympin mut on tosi riittosaa! Ja sitä kannattaa käyttää myös ruuanlaitossa, tekee hyvää koko kropalle :) ootko ikinä ollu hyvinvoinnin tavaratalon nettiputiikissa? sieltä löytyy PALJON kivaa ja ihan ok hintaan :)

   Poista
  3. Oon mä joskus sielt kattellu, täytyy huomenna katsastaa tarjontaa :) Juu siis kun en osaa ajatella kuinka riittosaa se on, mut muuten se kuulosti vaan kauheen kalliilta..

   Poista