tiistai 28. elokuuta 2012

Käyttämäni lisäravinteet


 Näitä postauksia on nyt ollut liikkeellä, niin ajattelin laittaa myös omat lisäravinteeni näytille..

 Eli käytän Hera80-proteiinia aamuisin puurossa ja joskus välipalana. Nuo kaksi purnukkaa Heran edessä ovat tehonlisääjiä, joita käytän välillä ennen treeniä, jos on sellainen olo, että ei ihan jaksaisi vetää kunnon treeniä.. Niitten avulla jaksaa vaikka millasen! Sitten on palautusjuomat Gainer Pro ja nuo gainomaxit on periaatteessa miehen, mutta hätätilanteessa menee mullekin alas.. Vaikka mieluummin ottasin sitten vaikka ton dietmixin, jota sitten taas käytän mieluiten välipalana, kuten noita proteiinipatukoitakin.
 Sitten on omega3 tabletit, magnesium ja fat burnerit. Kyllä niitä aika paljon oli! :D 

 Fat burnereista ajattelin luopua tuon purkin jälkeen.. En oikeen tiedä onko se vaikuttanut meinaan mitenkään.. Kyllä ainaskin luotan siihen, että se rasva palaa ilman noitakin ;)

  Saa kommentoida, jos on jotain vinkkejä tai kysyttävää.. Tai muuten vaankin!

edit/ unohdin kuvasta soijalesitiinin, jota käytän siis myös aamupuurossa, tai välipalarahkassa :) Se kun säilyy tuolla jääkaapissa, niin pääs unohtuu!

7 kommenttia:

 1. Mäkin olen nyt tarkoituksella pitänyt taukoa burnereista ja kyllä se paino tippuu muutenkin :) Aloitan purkillisen uudestaan Liten alkaessa, jos nyt on ohjeistuksessa mukana. Mulla noi vaikuttaa myös nälän tunteeseen jostain kumman syystä. Tai sit luulen vaan :D

  VastaaPoista
 2. Burnereista en minäkään ole huomannut vaikutusta... Tosin tuskin niistä haittaakaan on :)

  Itse tykkään käyttää kreatiinia, ja koen siitä olevan hyötyä salitreenin tehostamiseen ja palautumiseen. Kannattaisi siis tutustua siihen, ja harkita sen lisäämistä esim. palautusjuomaan :)

  VastaaPoista
 3. Aijaa, mä oon luullut sitä vaan äijien jutuksi.. :D Meillä meinaan on kotona kreatiinipurkki, miehen kylläkin! Mutta eiköhän se sen suostu jakamaan mun kanssa, täytyy perehtyä siihenkin sitten vielä tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. Mä ottasin mieluummin käyttöön sen kreatiinin kun noi tehonlisääjät, kreatiinista on oikeesti apua :) Ja burnereihin en usko, sori :D ne on ihan rahanhaaskausta :D

  VastaaPoista
 5. Ai nii, piti kysyä et syötkö d-vitamiinia? aattelin et jos et oo laittanut sitä tohon ku on vitsku, mut sit mietin et oon siinä kuitenkin mg ja omegatkin :) mut siis jos et syö niin ala syömään! ja ehdottomasti sitä myös muulle perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis oon noita burnereita syönyt sillon kun fitfarmin ohjeissa käskettiin, ja nyt oon ottanu taas käyttöön loppupurkin.. en oo kokenu tosiaan mitään hyötyä!
   Ja syön itseasiassa, en tie miksei sekään oo kuvassa! Höh.. Oon sitä syöny viime raskaudesta asti joka päivä :)

   Poista
  2. joo, ne burnerit menee mun ymmärryksen yli, niistä ei oo mtn näyttöä et ne oikeesti vaikuttais. Mä uskon vaan siihen, et ne jotka niitä mainostaa ja suosittelee, niin saa siitä rahaa :P :D ja d-vitamiinin turvaraja on aikuisilla 100mikrogramma/pvä ja lapsilla 50mikrogrammaa/pvä, joten ehdottomasti kannattaa sitä syödä yli suomalaisten tosi alhaisten suositusten! :)

   Poista