torstai 30. elokuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli! Elikkäs päivän ruoat ajattelin esitellä kerrankin, kaikki kerralla! Nämä kylläkin eiliseltä..
Aamulla söin ruisleipää kananmunalla (kyllä, keltuaisen kanssa! Pientä herkkua :P) sekä kiivi.

 Lounaaksi vetäisin kalkkunan jauhelihaa, kasviksia ja raejuustoa.. Oli muuten tosi hyvää, en ollut ennen ostanut kalkkunaa!
 Välipalaksi proteiinipatukka, kun oli rahkat vähissä! Tän jälkeen kerkesin vasta kauppaan ostamaan lisää.. :) Hyvää tämäkin, vaikka nää Profx:n patukat on mun mielestä vähän kuivia.. Mutta toi Caramel menee ihan hyvin!
 Päivälliseksi tein kanaa, wokkivihanneksia, kananmunaa ja banaanin.. Oli tosi hyvää, paistoin kanan sekä vihannekset siinä kookosöljyssä ja kyllä maistui hyvältä! Käytän jatkossa siis aina kaikessa paistamisessa :)
 Ja iltapalaksi tuo tutuksi tullut rahka.. Mansikoiden, vehnäleseiden, mansikkakeiton ja soijalesitiinirakeiden kera. Ja yhtä hyvää oli kuin ennenkin, tästä mä nautin joka kerta!<3

  Kyllä mä vaan nautin tästä tunteesta, kun tietää syöneensä oikein, ja sitten nauttii jo tollasista pienistä herkutteluista, kuten tuo mun aamupalani tässä esimerkiksi oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti