tiistai 21. elokuuta 2012

Kiva paketti!

 Tänään sainkin postista paketin! Ei se ollut iso, mutta ei ihan pienikään.. 


 Paketti tuli Hyvinvoinnin tavaratalosta, ja sisältä paljastui paahdettuja pellavansiemeniä, jotka otin vähän niinkuin ylimääräiseksi pakettiin, kun olivat niin halpoja! Nämä sisältävät paljon omega-3:sta, antioksidantteja, kuitua sekä proteiinia. Todella loistava lisä siis vaikkapa salaattiin, johon minä tätä ensimmäisenä testasin.. Oli todella hyvää muuten! Tuli pikkasen sellanen pähkinäinen maku, niinkuin pakkaus lupasikin :)




 Toisena sieltä paljastui tämä CocoVi:n kookosöljy, jota lähdin tuolta tilaamaan.. Otin samantien litran putelon, kun epäilen, että tätä tulee käytettyä usein! Kopioin osan suoraan tuolta Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilta; "Neitsytkookosöljy on monipuolinen öljy, joka soveltuu erinomaisesti korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa, leipomisessa sekä levitteenä. Neitsytkookosöljy on erinomainen apu myös ihon- sekä hiustenhoidossa."  Kuulostaa loistavalta, ja mietinkin tässä juuri mihin kokeilisin tätä ensimmäisenä, kun nykyään niin vähän tulee käytettyä rasvaa, paitsi joskus harvoin leivälle, tai kanan paistamisessa.. Oliiviöljyä lirautan salaatille, mutta tuo täytyisi ensin sulattaa sitäkin varten.. Löytyykös jotain hyviä vinkkejä/ehdotuksia? :)

 

  Tänään onkin tullut jo käytyä lenkkeilemässä lasten kera ja heiteltyä pikkasen klapeja tonne puuvarastoon.. Mutta vielä olis tarkoitus vetästä illalla joku erilainen kahvakuulailu, mitä eilen tein! Kivaa, kun on taas löytänyt tän energian liikkua ja touhuilla :)

7 kommenttia:

  1. mä laitan sitä joka ilta teen joukkoon :) aluks oli vähän outo, mut ihan jees, kunhan ei laita liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa jännältä! Siis ihan perusteen joukkoon? Mulla on vaan noita erikoismakuja, kun en tykkää yhtään siitä tavallisesta.. Et ei se varmaan niitten kans oikeen sovi..?

      Poista
    2. no emmätiä, mä laitan ihan minkä joukkoon vaan :D ja siis kans noita makujuttuja pääasiassa mullakin tai sit vihreetä teetä.. Tai sit vaan hopea teetä ja tota, kookos on ihan hyvää :D

      Poista
    3. Jaahas, no ei kun testailemaan! Kokeilin jo ruisleivän päällä ja siinä oli kananmunaakin, oli vähän turhan outo makuyhdistelmä ainaskin :D

      Poista
  2. ja mullekin tuli tänään paketti samasta paikasta! :D

    VastaaPoista
  3. Postipaketit on niiiiiiiin kivoja :D

    VastaaPoista
  4. Itse tykkään käyttää syödä kookosöljyni sekoitettuna kahviin tai smoothieen (rahkaa, marjoja, vettä/kermaa ja kookosöljyä). Käytän kookosöljyä myös silmämeikinpoistoaineena (myös vedenkestävän), huuli- ja ihovoiteena sekä deodoranttina. Varsinainen multituote! :)

    VastaaPoista