perjantai 26. lokakuuta 2012

Hauskaa perjantaita! Tässä välissä on pikkasen lenkkeilty, kuten lupasin ja siivoiltu kämppä kiiltävän puhtaaksi! Salille olis hinku kova, joten täytyy se jotenkin korvata, mulle se on nyt tarkottanut siivousta. :D On siis imuroitu, pesty lattioita, pesty väliovia ja kaapinovia, pyyhitty pölyjä, siivottu kaappien sisältöjä jne..  7 päivää mennyt, joten kyllä se siellä häämöttää jo se valokin :P

 

Muistakaa heijastimet!


 Testasin uutta hedelmää, johon törmäsin kaupassa, tää on persimon, oottekos te syöneet, ja mitä tykkäätte?? Mun mielestä nää oli todella herkullisia! Harmi vaan ettei mitään halvimpia mahdollisia, mutta kyllä näitä nyt välillä pystyy ostamaan..  Ja kai näitäkin jostain tarjouksista välillä löytää! Suosittelen kyllä kokeilemaan, jos et ennen ole maistanut :)

 


 Tänään satoi lunta, ja tytön ilme kertoo kuinka hieno juttu se sitten oli! Me juostiin ikkunasta toiseen tarkistamaan sataako joka puolella sitä lunta. Kyllä vaan satoi! Poika tajusi yhtäkkiä jotain ja innostuneesti katsoi minua ja kysyi; "Haetaanko sitten se joulukuusi?" :D Ei me sitten kuitenkaan vielä..


Pikkasen on vielä nyppyjä naamassa, mutta aika hyvin jo on hävinnyt!


 Myöhemmin meillä tänään juhlittiin tytön 2-vuotissynttäreitä, kun viikko sitten oli virallinen päivä, ja oli pakko ne perua kun kaikki oltiin niin kipeinä.. Iso tyttö osasi jo puhaltaa kynttilän itse sammuksiin! Itse söin pelkän proteiinipatukan, vaikka olisi herkkujakin ollut.. Vähän kutkuttelis tuo kakku vieläkin, mutta en kyllä mene sortumaan! Enhän mä muuten taas pääse siitä herkkukierteestä koskaan eroon.. Otan iltapalan jälkeen vielä palan raakasuklaata, niin menee makeenhimo ohi :)
 Hauskaa viikonloppua kaikille! Yritän kyllä huomennakin tulla kirjoittelemaan jotain kuulumisia, kyllä tää hiljaisuus sai jo riittää mun mielestä ;)

2 kommenttia:

  1. Nyt on näköjään kaikkien blogien suosikkihedelmä tuo persimon! Mutta se oli kyllä tosi hyvää. Joku mulle vinkkas että sitä voi myös paistaa ja heti tuli mieleen paistettu persimon ja kymppiprossanen vuohenjuusto, nam!

    VastaaPoista
  2. Hih, en ollut ennen tosta kuullutkaan, täältä jonkun blogista sen bongasin, ja päätin etsiä käsiini :)
    Ja hyi että vuohenjuusto on kamalaa! :D

    VastaaPoista