torstai 18. lokakuuta 2012

Itkupotkuraivarit lähellä!

 Iski se entero minuunkin.. Aamupäivällä rupesin ihmettelemään miks mun kurkku on niin naurettavan kipeä.. Sitten ihmettelin miksi oon näin väsynyt.. Tytöllä totesin olevan kuumetta, ja tajusin! Niin on varmaan mullakin! Oli kai, 38,3. Jes! Tänään on tullut vaan maattua, ja vessan jaksoin siivota siinä välissä kun kuume laski buranan voimasta pikkasen.. Sitten googlettelin ja ihmettelin että mikä flunssa nyt taas iski, ja selvisi että enterorokko voi esiintyä vain nieluongelminakin, joten siihen päälle vielä toi kuume niin sehän mullakin taitaa olla. Tytöllä on ilmaantunut pilkkuja jo jalkoihin, ja pojalla on pilkut jo vähentyneet, naaman rakkulat ja toisen käden kämmenen nypyt(kun oli reilumman kokoiset ja märkivät) taitaa olla enää jäljellä..

 Yritin netistä laittaa kuvia näistä nppylöitä, mutta ei suostunut lisäämään.. Antaa olla sitten!

   Mutta kyllä mua vaan harmitti ihan hirveesti, kun jäi käsitreeni välistä, eikä nyt uskalla muutamaan päivään mennä, ettei tuu mitään kamalia jälkiseurauksia.. Vitsit vieköön! Oli just niin hyvä meno päällä kun sain niin hyvin lisäiltyä painojakin.. Ja muutenkin tässä nyt parin kuukauden aikana on sairastettu ihan tarpeeks, et ei enää oikeen jaksaisi! :(

 No, täytyy yrittää keksiä jotain hyvää systeemiä, kun nieleminen on niin hankalaa, että mitä sitä söis päivän mittaan, ettei lihakset hävii kun ei syö! Proteiinipirtelöä, ja täytyy pyytää miestä hakee tarpeeks smoothieaineksia sitten varmaan, että sais menee jotain alas.. Ja toivottavasti toi aamupalapuuro menis kivasti kans! Pistäkää hyviä vinkkejä jos tulee jotain mieleen :)

5 kommenttia:

 1. Minulla oli enterorokko muutama viikko sitten. Kurkku oli todella kipeä vajaan viikon. En voinut puhua pitkään, kun kurkku kipeytyi ihan kauheasti ja piti pitää taukoa. Söin paljon nestemäistä ruokaa ja lämpimän veden kanssa, jostain syystä kylmä tuntui kipeyttävän kurkkua enemmän. Siinä se ajan kanssa meni ohi, mutta oli kyllä kurjaa, joten jaksamista sinulle kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä sit taas koin kylmän parempana, oon yrittäny paljon lämpimiä juomia juoda, mutta kyllä ne kirvelee mun kurkkua ihan vietävästi! :( Kamala tauti, vaikka tän piti olla lievä, mutta mulla ainakin tuntuu olevan pahana!

   Poista
 2. Tuli nyt mieleeni, että kun yritin juoda findrexiiniä, niin se kirveli, mutta lämmin vesi (reilu kädenlämpöstä) auttoi. Normaalisti en todellakaan tykkää sen lämpöisestä juomavedestä, mutta silloin se auttoi syömisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä sitten seuraavaks kokeilla! Meinaan tänään on mennyt alas tasan kaks maitorahkaa. Ei sillä pitkälle pötkitä. :/ Kiitos ideoista :)

   Poista