keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Läskitystä

 Meillä on aikaistettu heräämisiänyt reilulla kädellä, kiitos tyttäreni. Joten heräämiset tapahtuvat nykyään klo 05.45-06.30, kun ennen meillä nukuttiin 08.-09.00! Ihan järkeväähän se on heräillä ajoissa päivään, mutta raskaalta tuntuu kun ei ole tottunut.. Varsinkaan kun kuitenkin on tottunut hoitamaan tietyt asiat aina vasta lasten mentyä nukkumaan, joten itseään ei saa ajoissa sänkyyn millään..

  Oon pikkasen innostunut kokeilemaan noita smoothieita, ja eilenkin tein viher sellaisen. Tyttökin sitä pikkasen joi, vaikka ulkonäköhän sillä oli aivan järkyttävän värinen :D
 Tollanen puolen litran kannu sitä tuli, ja tilkka kyllä jäi pohjalle, kun tuli maha täyteen. Maku ei ollut mikään elämys, mutta aika kiva, menihän se sille tytöllekin alas pieni lasillinen! Tässä oli siis:

vahvaa pakuriteetä (yön yli liuonnutta)
päärynä
puolikas banaani
kurkkua  
jäävuorisalaattia
maapähkinätahnaa 1 rkl

Eli siis aineksia joita nyt sattui meiltä löytymään :D
  Mä oon tässä ihmetellyt, että miks nyt, kun pitkään on mennyt loistavasti, niin on alkanut tehdä mieli herkutella. Ja kun mietin, että mitäs hyvää mä sitten haluaisin, niin kuitenkin kaikki lyö vastaan, ei tee mieli mitään. Kaupassa jo kiersin karkkihyllyäkin, mutta en halunnut kuitenkaan mitään sieltä. Sitten aloin eilen aamulla katselemaan itseäni peilistä, ja totesin taas että yök! Eihän toi maha mihinkään olekkaan hävinnyt.
Sitten tajusin; se rupeis olee se aika kuukaudesta! Johan helpotti, kun ymmärsin mistä nää mielihalut johtuu. :D 


 Aijoo, eilen meni illalla 20 000 kävijää jo rikki! Jeiii! Kiitos ihanille lukijoille, kun jaksatte mua seurailla :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti