lauantai 6. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee....

Ihanaa ilmaa on ollu jo viikon verran.. Ja loppua ei näy!

 Eilen olin suunnitellut meneväni salille tekemään jalkoja, mutta kroppa tuntui jännältä, kuin olisi uudestaan tulossa kipeeksi.. Nenä kutisi ikävästi, ja vähän vuosikin.. No, en malttanut kuitenkaan täysin levätä, vaan päätin lähteä lenkille tonne sateeseen! Ajattelin ettei siitä varmaan haittaa ole, kun pääsen heti sen jälkeen lämpimään suihkuun..


Ennen lenkkiä........

Lenkin jälkeen! En kylläkään saanut oikeen sitä punaista naamaa tallennettua, mikä tässä oli ideana..

 Tuli sitten taas  juostua ennätysmatka, jopa 2km jaksoin! Ongelma on siinä että kurkku tuntuu olevan niin täynnä limaa, että alkaa oksettaa.. Pitäsköhän ottaa vesipullo ensi kerralla mukaan, jos jaksaisi hyvinkin pitemmälle sen avulla? Voisin kyllä kokeilla, vaikka jotenkin tuntuu höntiltä juosta pullo kädessä.. Alkaa tuntua toivottomalta se mun suunnitelma siitä puolikkaasta maratoonista näillä tuloksilla :D Suihkun jälkeen tein ihan superloistavan proteiinipirtelön! 

- maitorahkaa purkki
- vajaa desi herajauhetta (suklaabanaani)
- puolikas banaani
- 1 tl raakakaakaojauhetta
- 100g pakastemarjoja (mustaherukka, vadelma ja mansikka) 
 - vajaa desi vettä
 


 Tää oli niin ihanaa, että tuun varmana tekemään vielä monet kerrat :) Ja tää taitais olla ton mun miehenkin makuun, sille kun ei yleensä millään saa syötettyä mitään terveellistä! Mutta ehkä tää menis ;)

  Ja hei, iltateehen mennessä olo oli täysin parantunut, eikä tänään ole ollut mitään tuntemuksia enää.. Ehkä selätin sen? ;) En kyllä aio kolmatta kertaa tulla enää kipeeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti