keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hyvää kuuluu, kiitos!

 Noniin, olo on jo hyvä, ja nyt alkaa olla jo ikävää tää kun ei saa lähteä salille.. :/ Päätin kyllä, että koska moneen päivään ei ole ollut kuumetta, niin tänään illalla vien kyllä koiran jo kävelylle. Teen jonkun rauhallisen noin tunnin pituisen kävelylenkin, etten ihan täysin veltostuisi! Koska nyt jo olo on sellanen löysä..

   Nyt vasta lisään tohon sivupalkkiin maanantai painon, joka oli sitten 53,4kg! Todennäkösesti ensi viikoksi se kuitenkin nousee, kun kuitenkin tuon viikonlopun aikana tuli syötyä niin paljon normaalia vähemmän..


 Posti toi onneksi taas mukavaa iltalukemista, ja en oo vielä edes kerinnyt vilkaisemaan mitä tuo sisältää, joten toivottavasti siellä olisi jotain kivoja juttuja! :) Ja se olis taas hei tää aika vuodesta, kun näitä mandariineja kuluu ihan mielettömissä määrin :D Ihanan pirteitä varsinkin aamupuuron lisäks, herää kyllä varmasti. Ja välipalarahkaan, oi nam! Tässä kohtaa voisin myöntää syöneeni kurkkukipuni helpattua, kahden illan aikana kokonaisen sipsipussin! Mutta hei, en koe syyllisyyttä, en ole niihin koskenut 2 kuukauteen. Nyt vois mennä toinen samanlainen seuraavaan kertaan :)

 Ihanaa, että on lukijat säilynyt, vaikka oonkin pitänyt pienen tauon kirjoittelussa! Hymy tuli kun tulin koneelle ja näin että jopa oli määrä lisääntynyt yhdellä :) En mä täällä jaksaisi varmaan näin usein kirjoitella, jos mulla ei teitä lukijoita olisi. Nyt kuitenkin aina hyvä motivaatio kirjoittamiseen on kun ajattelee teitä! :)<3

2 kommenttia:

  1. Mandariinit on nyt niin hyviä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, niitä on pakko ostaa kerralla aina sellanen iso säkki! :D

      Poista