maanantai 1. lokakuuta 2012

Päivä kiukkupussina

 Aamuni alkoi niin, että mies oli luvannut herätä aamusti, ja saisin pitkästä aikaa nukkua niin pitkään kuin haluan. Heräsin siis yhdeksältä. Tunsin heti herättyäni oloni ärtyneeksi.. Aamupala siis naamariin ja maskaraa silmiin ja sitten aloin suunnittelemaan kaupungille lähtöä, kun illemmalla oli 3-vuotis synttärit tiedossa ja lahja oli vielä ostamatta!

   Lähdin siis kaupungille taas pikkasen ärtyneempänä, kauhea stressi ostaa aina muiden lapsille jotain, kun ei tiedä tykkääkö ne siitä.. Ostin vaatteita, ja soitin kaverille lähteekö hän salille. Itse kun olin suuntaamassa sinne seuraavaksi. Lupasi lähteä ja ajelin häntä hakemaan.. Siinä menikin hujauksessa paljon enemmän aikaa kun olin uskonut, ja alkoi tulla treeniä tehdessä kiire. Sitten ärsytys muuttui kiukuksi! Minä kun en tykkää treeneistäni hirveästi tinkiä! Vetäsin siis noin puolet treeneistä sisulla täysillä, ja palautusajat oli pienemmät kuin normaalisti, niin olinpahan puhki. En melkein hiuksiani jaksanut pestä. (käsipäivä siis tänään)

 Sitten taas oloni hiukan parani, koska koin antaneeni kuitenkin taas salilla kaikkeni, vaikka luulinkin etten kerkeä koko treeniä tekemään! :) Vein kaverin kotiin ja menin itsekin kotiin tekemään ruokaa ja sen jälkeen kiireellä meikkaamaan ja vaihtamaan vaatteita. Tiukalle veti, mutta kerkesin. Myönnän kyllä, että tuo kiire taas kiristi hermojani, mutta juhlapaikalle päästessä sekin häipyi, ja ilta sujui mukavasti. Oli jopa kivaa :)
 Aamupaino oli tänään 55kg tasan, nousi vähän, mutta se oli odotettavissakin niin rajun pudotuksen jälkeen. Oon todella tyytyväinen :) Otin kyllä mittojakin, mutta taidan laittaa niitä tänne vasta huomenna. Ei jaksa enää kirjoittaa näillä muskelikäsillä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti