tiistai 30. lokakuuta 2012

Love my new gym! Tänään oli se päivä! Jännitin ihan hirveesti ja mietin että mitä jos koko paikka onkin mieletön pettymys, ja joudun käymään siellä kuitenkin koko kuukauden.. Olis ollu melko ikävää meinaan. :/

 Mutta sen sijaan ihatuinkin päätä pahkaa, kun aiemmin oon käynyt enemmänkin sellasella pelkistetyllä ja (sori jos joku siellä työskentelevä lukee) tylsällä punttisalilla.. Ja täällä easy fitissä oli niin siistiä ja laitettua, ja seinillä motivaatiokuvia ja lauseita, ja laitteet oli ihanat kun niihin saa omalla avaimella tallennettua käytetyt painot, niin on helppo seurata edistymistä! :) Ei tartte kirjotella vihkoihin. Ja tosiaan se, että se on auki 24/7 joten ei tartte miettiä aukioloaikojakaan!

 


 Okei, on mulla kritiikkiäkin. SIeltä puuttui hack-kyykky, vapaat tangot (en ainakaan huomannut muutakun smithissä tankoja) ja pohjeprässiMutta Hackin voi korvata joko jalkaprässillä tai Smithillä, kuten pohkeetkin voi tehdä niissä  (ja muuten prässi oli paljon kivempi kuin edellisellä salilla, mäkin onnistuin tekemään jo ihan kunnon painoilla, jotenkin ehkä pääsin helpommin oikeaan asentoon varmaan). 

 Tein siis jalkoja tänään, ja johan ne olivat ihmeissään! Voimaa tuntui olevan paremmin kuin viimeksi jopa, mutta tuntui silti oudolta, joutui taas keskittymään siihen tekemiseen erilailla.. Tein kylläkin nyt ekalla kerralla pidempiä sarjoja pikkasen pienemmillä painoilla millä olisin pystynyt normaalisti tekemään, kun ajattelin että on parempi ottaa rauhallisemmin eka treeni kerta.. Teen siis samoin käsipäivänä ja keskikroppaa treenatessa myös, ja sitten teen taas isommilla painoilla vasta seuraavalla kierrolla :) 


 

 Tää treeni pelasti mun päiväni, ja pisti taas tajuamaan että tää on sitä mistä todella nautin! Mua ei sais lopettamaan salilla käymistä enää mikään. :)<3

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä kumma kun hack puuttuu niin monelta salilta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta mietin liittyiskö se siihen, että siitä aiheutuu kuulemma niin helposti polviongelmia? Jotenkin voisi ajatella..
   Mutta mä ihastuin tohon jalkaprässiin tällä kertaa, joten nyt en ees kaipaa sitä :D

   Poista
 2. Hack on ihan yäk :D askelkyykky smithissä ja perään jalkaprässi, ehkä etu- ja takareidet viel lisäks ja jalat huutaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mun mielestä hack on ihana! Jäätävän nopee rupee valuu hiki joka puolelta :P Mä teen askelkyykyt vaan käsipainojen kans.. En oo kehdannu mennä opettelee smithiin vielä ;D Ehkä sit kun saan sinne jotkut kunnon painotkin!

   Poista