maanantai 29. lokakuuta 2012

Uusi viikko ja uudet kujeet! Tein ihan loistavan lounaspirtelön tänään! Siinä oli babypinaattia (puoli laatikollista), banaani, maustamatonta luonnonjogurttia n. 1,5dl, ja vettä desin verran. Oli ihanan pirteän vihreää, ja myös pirteän makuista :) Ja tosta riittää kahteen kertaan.. Suosittelen testaamaan :)
 Meillä on useampana päivänä jätetty nyt päikkärit nukkumatta, mutta tänään tyttö haki sohvalle tyynynsä ja fleecepeiton, ja nukahti parissa sekunnissa! Mukavampi loppupäivä kuin aikoihin ;)
 Ja sillä aikaa kun tyttö nukkui, tein juuressipsejä! Bataatista, punajuuresta ja perunasta. Oli hyvän makusia, testasin pikkasen.. Tarkotus oli tehdä nää ens lauantain lasten kutsuille, mutta näitä tuli jonkun verran vähemmän kuin luulin, joten katotaan jos jaksan/kerkeän tekemään lisää.. Tai sitten säästän nää vaan omiin herkutteluihin :)

 Tein muuten päätöksen vaihtaa salia sinne easy fittiin, ainakin kuukauden testiajaksi.. Se ainakin näytti siltä, että siellä olis aikalailla kaikki tarvittavat laitteet, joten toivotaan että se olisi mukava paikka, niin olis kiva päästä töiden liki salille :) Meen joko huomenna tai keskiviikkona tekemään sopimuksen, molemmat päivät on kyllä muutenkin täynnä tohinaa, mutta yritän jostain löytää sopivan raon saleilullekin, kun vihdoin pääsisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti