perjantai 2. maaliskuuta 2012

2. treenipäivä

 No päätinhän mä sitten tänäänkin mennä salille ja tehdä ton toisen päivän treenin, johon kuului reidet-rinta--pohkeet ja vatsa. Oli sitten pojat (tai tytöt) rankkaa menoa! Oli jo eilisen jälkeen kädet ihan väsyneet ja viime yönä jalat särkivät pi**sti aerobisen intervallin kuntopyörällä jäljiltä! Niin nyt on sitten jalat melko väsyneet myös, saa nähdä miltä näyttää mun kävely huomenna. Melkosta vaappumista varmaan.. :D

 Kävin eilen myös ostamassa sen uuden palautusjuoman, koska tunnen tekeväni liikkeet täysillä ja tarvitsevani vähän vahvempaa "välipalaa" siihen treenin ja päivällisen väliin.. 

Tollasta tulee nyt vedeltyä sitten salin ja kahvakuulailun päätteeksi.
 
 Oli muuten hauskaa miettiä, että mitkä nyt on sitten niitä oikeita laitteita missä ne liikkeet pitäisi tehdä, koska Liten videoissa osa laitteista oli aivan erilaisia, mutta kyllä ne sieltä suurimmaksi osaksi löytyi. Jotakin joutui vähän soveltamaan, mutta kyllä ne ainakin oikeisiin lihaksiin osui, joten tuskin niillä hirveää merkitystä sitten on :)

 Kaveri pyysi mua vielä illalla niille viettämään aikaa, mutta kun pääsin kotiin ja aloin tekemään sitä päivällistä, niin iski ihan älytön väsymys ja laiskuus, joten en jaksanut lähteä mihinkään. Kai sekin on tietty vaan plussaa että on ihan kuitti treenin jälkeen, mutta silti jäi vähän hampaan koloon, kun ei niin usein ole mahdollisuutta viettää iltaa kaksin jonkun kaverin kanssa, varsinkin kun mieskin vielä sanoi että mene ihmeessä! No, kai tää on vielä alkukankeutta ja kun alkaa tottua tähän treenin rankkuuteen, niin löytää oman tapansa kiskoa itsensä silti liikkeelle. Pysytään positiivisina nyt vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti