perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ketä mua yrittää sabotoida?!


Tänään on oltu Joannan kanssa koko päivä kahdestaan! Eilen Jimi lähti mummulaan yöksi, ja tänään lähtivät ajamaan Kotkaan sukujuhliin. Me jäätiin kotiin kun Jerellä oli töitä.. Joanna oli joka välissä kaapilla etsimässä pipoja ja hanskoja ja vetämässä niitä päälleen! Hinku oli kova ulkoilemaan, mihin sitten lähettiinkin päikkäreiden jälkeen :) Pakkohan se oli kun toinen noin söpösti tuli esittelemään aina pipojaan!

 

Sitten toiseen aiheeseen, joku idiootti oli jättänyt meen olkkarin pöydälle pikkasen vajaa puolikkaan Suffeli puffi pussin! Laihduttajan ja erittäin person makeelle ihmisen luo! Mikä helkkarin idea siinä on ollu! No mutta.. En oo sortunu.. Vielä ainakaan.. Jere pääsee kymmeneltä töistä ja sitten se saa huudot tästä aiheesta! Noi on mun lemppari karkkeja meinaan kaiken lisäks, joten en kai mä nyt pystyny niitä roskiinkaan heittämään.

 

Mut hei, nappasin kuvaa vähän tosta muutoksesta ekaan kertaan kun otin mitat eli 04.02.2012. Ihan sellanen olo, että oonks mä muka noin levee ollu? :D Ihanaa silti, että on noin selkee muutos tullut, siitä saa puhtia jatkoonkin! :)

5 kommenttia:

 1. On sulla kyllä senttejä lähteny, hieno homma! Ja mahoton ko on komiaa tuo mustavalkea-tapetti :) (meillä on samaa makkarissa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lähteny joo! Tuli kyllä kiva mieli että oon oikeesti ottanut nyt itseäni niskasta kiinni ja saanut tehtyä tolle mun vararenkaalle jotain :)
   Ja meillä on tota tapettia olkkarissa yks seinä ja eteisessä yks seinä, niinkun tekemässä vähän yhtenevän näköseks sitä :) Kun meen eteisestä näkyy just kivasti toi seinä tuolla olkkarissa..

   Poista
 2. Hyvin on lähteny senttejä!

  Ja älä vaan sorrun karkkipussille;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sulle on mun blogissa tunnustus :)

   Poista
  2. Ihanaa! Kiitos kiitos :P Nii ja se pussi lähti loppujen lopuks kuitenkin roskiin koska se ahdisteli mua koko ajan mielessäni.. :D

   Poista