maanantai 19. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai, ja pilvinen maanantai

 Eilen oli ihan superihana ilma! Heti aamusti oli pakko lähteä Bussen kanssa ihanalle lenkille ja ihastella sitä auringonpaistetta :) Oli myös kiva herätä pirteänä, kun taas miehellä kesti puoleenpäivään ennen kuin pääsi ylös. Mua vaan nauratti sekin, olin pikkasen jopa vahingonilonen! Tuli ulkoiltua ja tehtyä taas pikkasen venyttelyjä, kun alkoi tuntumaan kivasti lihassärkyjä niin ajattelin että tänään ei sitten olis niin kamalan kipeenä..

 Mutta onhan ne tänään olleet kipeemmät kun eilen, mutta ei pahasti. Mikään paikka ei siis jumita, joten hyvillä mielin uskaltaa taas illalla lähtee salille! Heti muuten huomannut kun on ulkona tollanen vähän masentava ilma, niin itelläkin olo on vähän sellanen väsynyt ja laiska.. No mutta, tästä seuraavaks vähän taas siivoilemaan niin josko se olo vähän piristyis tästä. Yleensä ainakin auttaa kun saa kodin siistimmän näköseks niin tulee hyvä mieli!

 Ajattelin muuten käydä jossain vaiheessa ostamassa itelleni sellaset jotkut rannesuojat, kun mun ranteet on tosi hennot, niin pelkään että mitä käy jos isonnan painoja tästä vielä pikkasen ja ranne taittuu pikkasenki väärin.. Olisko kellään mitään tietoja mitä sellaset mahtaa maksaa? Urheiluliikkeistä kun yleensä on ajatus mulla ainakin, että kaikki siellä maksaa ihan törkeesti! 

4 kommenttia:

 1. Treeninjälkeinen lihaskipu on pahimmillaan aina toisena ja kolmantena päivänä, koska niinä päivinä se lihas on lyhimmillään.

  Älä osta mitään rannetukia, ei mitään järkeä tukea siteillä. Jos sä tuet jo valmiiks heikon osan, se ei pääse vahvistumaan eli riski loukkaantumiseen kasvaa. Ennen kovempia painoja opettele liiketekniikka niin hyväksi, ettei ranteet (eikä muutkaan paikat) ole väärässä asennossa. Ja sillon, jos oikeaa asentoa ei pysty hallitsemaan, pitää vähentää painoa. Mun mielestä tuet ja vyöt on turhia tälläsessä treenissä, painonnostovyöt tms on sitten jo eri juttu. :)

  VastaaPoista
 2. toki siis saat ostaa, mut toi on mun mielipide :D mut siis kun jotkut tuntuu esim tosi herkästi käyttävän selän tukivyötä esim maastavedossa, mutta oikeesti, jos se keskivartalon hallinta ei riitä pitämään selkää oikeassa asennossa, niin mikä järki se on tukea vyöllä tiukaksi ja näin ollen voi "unohtaa" sen heikon keskivartalon..? Nää on näitä, mun mielestä jos treenaa kovaa, pitää olla hiton kova kunto siellä pohjalla eli syvien lihasten tuki jne.. Ja en siis tarkota nyt sua, mut yleisesti ottaen :) paljon hienompaa, kun koko kroppa on riittävän vahva kovaan treeniin ja lihaksista tulee riittävä tuki :)

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä mä sua kuuntelen kun ehkä kuitenkin tiet näistä vielä piiiiiikkasen enemmän kun minä :D

  VastaaPoista