keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keskiviikko iltaa!

 Mittoja taas, eli muuten ollaan samoissa lukemissa kuin viimeksi, mutta vyötärö oli kutistunut 0.5cm eli nyt 73,5cm ja peppu oli kutistunut sentin, eli nyt oli 93cm! Kyllä tää aika kivalta alkaa näyttää tää kehitys, kesällä ollaan jo bikinikunnossa! ;)

 Pääsin tänään sittenkin salille, vaikka aika nihkeesti lähdinkin sinne, oli jotenkin vähän laiska olo.. Mutta kun pääsin sinne, niin kyllä se kivasti lähti taas menemään ja nyt on niin tyytyväinen olo että tuli mentyä. Turhahan mun on mitään tuloksia odottaa jos en siellä käy, joten aina vaan niskasta kiinni kun laiskottaa ja väkisin liikkeelle, niin jälkeenpäin on taas paljon kivempi olo :)

 Tänään löysin yhdestä toisesta blogista kivanoloisen treeniohjelman, punnerrus sellasen!  Siinä siis luvataan että nykykunnosta huolimatta (oli se millainen vain) 6 viikon ohjelman jälkeen pystyisi tekemään 100 punnerrusta! Siis nuo viikot kylläkin on sellaisia jotka saattaa joutua välillä tekemään kahteen kertaan, jos tuntuu pahalta, mutta siis kuitenkin.. Kuulosti niin kivalta, että ajattelin kokeilla! Lähtee testiin nyt samalla kun alan katselemaan viimeistä Jutta ja superdieetit ohjelmaa nauhalta. Katotaan pystyykö tääkin tyttö muka vielä joskus tekemään muka oikeesti 100 (?!?!) punnerrusta! :D


 Ja ajattelin ilmoittaa myös, että tästä lähtien tuo mun painotaulukko päivittyy harvemmin. Ajattelin että vähintään 2 viikkoa pidän aina väliä punnituksissa, jotta pääsis eroon tästä mun pakkomielteestä kyseistä kapistusta kohtaan! Mitat otan silti joka viikko :)

2 kommenttia:

 1. Hyvin sulla tapahtuu senttirintamalla, onnea!

  Tuota 100 punnerruksen juttua mäkin joskus kokeilin, mutta into loppui kesken. Nyt ehkä voisi riittää intoa pidemmän aikavälin noudattamiseenkin, varsinkin kun tein kavereiden kanssa kesäkuntoon-lupauksen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä tsemppaa aika kivasti, kun on alkanut jo lumet sulaa ja alkaa pikkuhiljaa tulee loppukiri siihen kesään! :)

   Poista