perjantai 30. maaliskuuta 2012

V-loppu edessä taas!

 Mä kävin eilen salilla siinä iltapäivästä, tein vaan vatsalihaksia ja alaselkää ja rintalihaksia. Ja pyöräilin yhteensä 40 min. :) Oli ihan hauskaa tehdä erilainen päivä salilla ja tuli tyytyväinen olo, ettei mennyt laiskotteluksi! Sitten kun tulin kotiin, kävin suihkussa ja söin päivällisen. Jonka jälkeen sain jonkun siivouspiikin, ja aloin siivoomaan meidän varastoa! Siis se on meillä aina sellanen rytöläjä että oksat pois :D Nyt siellä pääsee jopa kävelemään. Hyvä minä!

 Ja tänään taas vähän huonompi päivä, on koko ajan sellanen olo kun olis kuumeessa, eikä jaksa tehdä mitään, ja välillä jopa pyörryttää vähän.. :/ Ei kiva. Täytyisi kuitenkin tässä vielä jaksaa lähteä etsimään äidilleni jotain syntymäpäivälahjaa, kun huomenna ollaan menossa juhlistamaan sellaisiakin :) En oo vielä päättänyt antaisinko itseni syödä jotain pientä hyvää, jotta en sortuisi hirveyksiin, vai pitäisikö vaan pitää kovaa linjaa ja ottaa omat eväät mukaan.. No, täytyy ehkä vielä vähän aikaa tuumailla!

 Tajusin myös muuten etten tällä viikolla ole huomannut ottaa mittoja! Musta on tulossa pikkasen hajamielinen.. Taidan jättää ens viikkoon, ettei aina tule ihan eri päiville niitä tuloksia..

 Eipä oo hirveesti mitään ihmeempiä kirjoiteltavaa taaskaan, joten katotaan huomenna tai viimeistään sunnuntaina sitten taas! :)

3 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä voit pikkuriikkisen maistaa herkkuja. Parempi ehkä niin että ottaa minimaalisesti hyvyskää ja nauttii kuin että ahdistuu ja ketutus tulee päälle jos joutuu jauhamaan diettiruokaa samalla kun muut herkuttelee :))
  Näin mä varmaankin tekisin mutta sä teet niinkun parhaaksi näät :)

  VastaaPoista
 2. Mulla tuppaa nuo "otan vaan vähän" kahvittelut aina repeemään övereihin, joka jatkuu sit muutaman seuraavan päivän. Ei vaan koira karvoistaan pääse. Eli helpompi pitää nolla linjaa. Tsemppiä synttäritarjoilujen äärelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kyllä yleensä oo lähtenyt käsistä tollanen herkuttelu, joten ehkä pikkasen uskaltaudun sitten ottamaan! :) Yleensä on pahempi kieltää kaikki, ja sitten jos sortuu niin syö sitten muidenkin edestä koska pilallehan se jo meni :D

   Poista