tiistai 6. maaliskuuta 2012

Jumitusta...

 Aamuvaaka ilmoitti tänään tarkalleen saman tuloksen kun viime viikollakin.. En sitte tiedä johtuiko lauantaisesta tankkauksesta, vai jumittaako paino nyt vaan.. Ei saa antaa sen masentaa, vaan kokeillaan niitä Bullin neuvoja, ja katsotaan josko ens viikolla olis jonkun näköstä miinusta vaa'alla.. Eihän sitä tiedä vaikka oliskin tullut lihasta, ja sen takia paino ei oo nyt laskenu! ;) Ja huomenna katotaan mitat, jos vaikka niissä olis tapahtunut jotain.

 Eilen oltiin taas salilla yläkroppaa muokkaamassa, ja taas tuli ihan erilainen fiilis, meni jotenkin paljon paremmin liikkeet perille tällä kertaa! Tänään tein tossa kivan kahvakuulatreenin ja päivällä kävin lasten kanssa kaksostenrattailla aika mukavanpitusen lenkin, ja sitten huomenna olis taas alakroppa vuorossa salilla :) Torstaina aion pitää välipäivän.

 Mulla olis ihan älytön shoppailuhimo tällä hetkellä.. Haluisin niin päästä ostelemaan kaikkia urheiluvaatteita, ja varsinkin salikassi tulis tällä hetkellä oikeesti tarpeeseen! Täytyy varmaan katsella tässä tänään tai huomenna vähän tilitietoja, ja miettiä olisko torstaina varaa lähteä pikkasen edes ostoksille. :P


  
 Loppuun oli pakko vielä lisätä namistelukuva mun eilisestä päivällisestä, jonka lisäks söin vielä kyllä omenan. Mut siis harmittaa ihan hirveesti ettei mulla ollut tota ihanaa salaattia enää tänään, koska se oli niiiiin hyvää! Täytyy tehdä taas joku päivä :P Kyllä noi pakastevihanneksetkin on nykyään ihan herkkua mulle, mutta näitä kunnon salaatteja tulee nykyään tehtyä harvemmin, harmi kyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti