lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lauantai!

 Jes, päivä lähti heti mukavasti käyntiin ystäväni vauvauutisilla, siinä tuli heti sitten kaivettua omien lasten vauvakuvia ja tippakin tuli linssiin kun ne oli niin ihania aikoja. Vauvat on jotain maailman ihaninta!<3 Meillä kylläkin lapsiluku on nyt täynnä, joten täytyy sitten vaan nauttia niistä muiden lapsista senkin edestä :) Ja mukavaahan se on ihastella muiden lapsia ja leikkiä niitten kanssa, mä tykkään ainaskin!

 Meillä poika askarteli mummilleen jo kortin ja odotellaan että tuo nuorempi heräis päiväunilta ja sen pitäis sitten tehdä oma kortti :) Sitten täytyy lähtee kaupan kautta sinne synttäreille. Ajattelin käydä hakemassa proteiinipatukan vielä mukaan, ettei tuu herkuteltua liikaa! Siellä on kuitenkin illemmalla vielä ruoka, ja mä aion siinä kohtaa vetästä sen patukan, niin kyllä mä luulen että voin olla ihan tyytyväinen sitte tähänkin päivään.. 

 Sain eilen muuten uuden imurinkin, olis kauhee himo päästä sitäkin kokeilee, mutta en viitti näin päikkäriaikaan, ja sen jälkeen en enää kerkee, joten huomiseen täytyy vaan jaksaa odottaa! Kyllä tämmösistä huomaa, että ei oo enää mikään teini, kun innostuu näinki paljon yhdestä imurista :D

 Mut tää lähtis nyt laittaa naamaansa kuntoon, että ei tartte isännän hävetä vaimoaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti