perjantai 9. maaliskuuta 2012

Life is so goooood! :P

 Kyllä se sit autto.. Kun siis päätin etten tuu kipeeks! Tänään meinaan ollut ihan hyvä olo, ja kävin sitten salillakin. Kävin eka kertaa ilman kaveria mukana, ja pakko sanoa et siinä on omat puolensa käydä yksin! Jollakin tapaa oli sellanen olo, että kun ei tarvinnut missään vaiheessa avata suutaan puhuakseen toiselle, niin sitä veti treenin jotenkin vielä kovempaa kun ennen! Ihan älyttömän loppuun vedin meinaan tänään itteni, lisäsin melkein kaikkiin laitteisiin painoja edelliskerrasta, ja väkisin tein siihen saakka että lihaksista loppu voimat kesken.. Oli tosi jees! PAITSI, että huomasin vasta jossain vaiheessa, että kun tosiaan irvistelin ja pikkasen vissiin jotain ääntäkin tais päästä suusta siinä vääntäessä, että sain kyllä vähän katseita :D Ei tuolla vissiin kauheen moni nainen oo vetäny treenejä täysillä, kun niin pitkään jotkut miehet tuijotti :D Ihan kun siis en aikasemmin olis jo ollut punanen, mut siitä se punastu vielä lisää, ei sitä kaverin kanssa ollessa huomaa/ei välitä jos joku vähän tuijottaa, mut yksin ollessa se tuntuu vähän kiusalliselta.. Mut täytyy siihenkin tottua!

 Olin muuten myös hetken aikaa oikeesti yksin salilla! Huomas että on perjantai-ilta :D

 Tänään on ollut jatkuva nälkä! Ihan siis koko ajan, vaikka olis just syönyt! Mutta ilmeisesti se tarkottaa sitä että nyt se rasva palaa ainakin komeesti :) Eli yritetään olla siihenkin vaan tyytyväisiä!

 Kyllä on ollut taas niin tyytyväinen olo tänään siitä, että oon lähtenyt muuttamaan elämääni ja että tuloksia on tullut :) Oon kuitenkin kiinteytynyt ihan kiitettävästi, ja lihaksia on tullut nyt jo näkyviin käsiin ja jalkoihin, niin että tää kyllä toimii loistavasti!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi hyvältä sun treeni! Jatka samaan malliin vaan :) Varmasti on tuloksia tullut, ois niin kiva nähdä jo teitä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi punastelu :D Itsekin jos keskittyneesti liikun ja huomaan, että joku kattoo, niin muutun valehtelematta tomaatiksi. Mut pitää siinä aina muistaa se, että kyllä kuuluu punoittaa ja hikoilla :) Tietääpähän tehneensä kunnolla :]

  VastaaPoista
 3. Mä käyn meidän työpaikan salilla ja koitan ajoittaa ainan niin, ettei siellä olis muita. Menee ainakin ittellä treeni vähän huonommin kun tulee sellainen olo, et muut katsovat arvostelevasti et "onks toi ny iha tosissaan treenaamas" kun yleensä naisillahan ei tuu ees hiki puntilla. Omat treenit koitan vetää aina niin täysil, et naama punoittaa!
  Et tsemppii siullekin ja laita vaikka mp3:sta musat kaakkoo, niin et huomaa jos joku jää tuijottelee. :D

  VastaaPoista
 4. Mä en oikeen pysty suunnittelee aikoja niin, kun täytyy mennä vaan sillon kun muulle perheelle sopii, mut eiköhän siihen totu! Ja hetken päästä ne ei enää ees tuijota kun alan olee tuttu kasvo siellä :) (niin ainakin yritän siis itselleni uskotella)

  VastaaPoista