torstai 1. maaliskuuta 2012

Eka salipäivä takana!

 Huh, mikä fiilis! Mä en tajua miksi en ole ottanut itseäni aiemmin niskasta kiinni ja vaan mennyt sinne salille. Siis oli niin superhienoa ja hikistä ja tuskasta hommaa, ja mä oon täysin uutuuden huumassa nyt..

  Ja turhaan tuli sitäkin mietittyä, että millasta porukkaa siellä käy, aivan ihana vanhempi mies tuli juttelemaan meille ja näytti miten olisi paras tehdä niitä liikkeitä :) Eikä muutenkaan porukka vaikuttanut mitenkään nyrpeältä. Joten erittäin hyvin mielin uskaltaa mennä jatkossakin!

 Olin sitten jo ekojen liikkeiden jälkeen aivan punanen ja siitä alkoi jo se hikoilu, mutta mä nautein joka hetkestä. Vaikka välillä olinkin vähän tuskissani :P 


Taas yritin saada kuvaa punasesta naamasta, mutta ei se vaan tullut kuviin.. Mutta kuiteskin, tässä treenin jälkeinen ihanan väsynyt ja hymy!

 

Sitten otin vähän kuvia edestä ja sivulta, kun tuolla pukukopissa oli niin hyvä kokovartalopeili ja valaistus, mitä meillä kotona ei ole, mutta ilmeisesti mun kamera on niin vanha jo, että vaikka yritin monet kerrat niin kuvista tuli heilahtaneita.. :( Mutta näkeehän siitä kuitenkin pääasiat!
 

Voivoi, nyt mietin vaan, että pitäsköhän mennä heti huomenna tekemään se kakkostreeni, kun oli niin kivaa ja kuitenkin siinä treenataan eri lihaksia. Ei siitä siis haittaakaan voi olla, joten saattaa olla että menenkin! :)

4 kommenttia:

 1. Jos sulla on 2-jakonen ohjelma niin ihan hyvin voi mennä peräkkäisinä päivinä :) ja huomasinkin vasta nyt et olit vastannut mulle, meinasin alkaa kyseleen et kunnet vastaa xD saat sit hehkuttaa mulle saleilua :DD

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näytät!! :)
  Ja jee, alle 60kg! Onnittelut uudesta kymmenluvusta! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Kyllä toi vyötärö alkaa mun mielestä jo näyttää kivalle, se mitä sen alapuolella taas on, niin voisin ilolla lahjoittaa pois :D

  VastaaPoista