lauantai 17. maaliskuuta 2012

Uudet kujeet!

 No tuli sitten vaihdettua iteni Litessä sinne ylläpitäjiin, ja uudet ohjeetkin tuli. Saliohjelma oli ihanan oloinen! Neljän päivän systeemit(tai halutessaan vaan kolmen), ja mä oon aivan haltioissani! Kävin heti siis tänään kokeilemassa ekan päivän ohjeita, ja mua ihan nauratti että minä olen siellä "äijien puolella" eli vapaapaino puolella nostelemassa ihan tosissaan maastanostoja tangolla ja hauiskääntöjä tangolla! Olo oli ihan kun supernaisella, enää ei hävetä mennä sinne miesten keskelle niin paljon, kun tietää miten paljon jo toi salilla käynti on vaikuttanut mun kroppaan! Oon kiinteytynyt tosi mukavasti jo omastakin mielestäni :) Ja nyt on taas aivan eri tavalla lihakset kipeenä, hassua miten sekin tuntuu mun mielestä ihanalta aina! Tänään tosiaan lapset lähti yökylään ja mies ulos kaverinsa kanssa, ja minä sitten lähdin samalla salille ja lenkille! Nyt pitäis vielä tehdä päivällinenkin vaikka kello on vaikka mitä, mutta koska ei tarvitse mennä ajoissa nukkumaan, niin menkööt myöhään! :) Sitten ajattelin tosiaan niinkuin eilen mainitsinkin, niin tehdä oikeen kunnon venyttelyt vielä, mulla kun ne tuppaa olemaan aina vähän sellaset pikaset vaan. Hyvä jos oon 5min niihin käyttänyt, mut nyt ajattelin että katon oikeen kellosta että puoli tuntia sais mennä niihin. Venyttely on siinäkin mielessä tärkeää, että lihas saa lisää tilaa kasvaa, joten muistakaa muutkin käyttää välillä kunnolla aikaa niihinkin!

 Nyt vaan kokkailemaan vielä sitä päivällistä, alko tuntumaan jo pikkanen näläntunne tuola masussa :P

5 kommenttia:

 1. Hienoo että uudessa ohjelmassa on vapaiden painojen käyttöä enempi! parhaan treenin saa niillä, mutta toki niissä on se riski tehdä liikkeet väärin, toisin kuin niissä, kröh, "naistenkoneissa" :D onks nyt siis 3-jakonen ohjelma? vai millanen? :)

  VastaaPoista
 2. Joo siis vaati hirveetä keskittymistä, että sai liikkeet tuntumaan oikeilta, ja maastanostosta vielä kysyin neuvojakin jopa yhdeltä mieheltä sieltä, kun ajattelin että muuten rikon selkäni :D 3 jakonen joo ja yks koontipäivä siihen päälle :)

  VastaaPoista
 3. Mie olen ottanut tavaksi venytellä aina iltaisin ko tv:tä katon. Kaikki aika hyötykäyttöön :)

  VastaaPoista
 4. Niin mäkin tein! Ja se oli jopa kivaa! Joten jatkossa tiedän että tulee venyteltyä paremmin koska tykkäsin sitä tehdä :)

  VastaaPoista
 5. mää venyttelen usein kun Veen kanssa touhuaa lattialla :) aina sillon tällön ja pitkin päivää, niin ei haittaa vaikkei sit jaksais venytellä aina "erikseen". Ja tuoon aika ihana, kun se aina matkii :D

  VastaaPoista