torstai 4. lokakuuta 2012

Ihana torstai

 Tänään tuli käytyä ihanan ystäväni kanssa kaupungissa taas vähän juoruilemassa ja kiertelemässä kauppoja. Poikkesinpa luontaistuotekaupassakin, ja mukaan tarttui pari tuotetta, jotka ovat jo pitkään ostoslistalla odotelleet! Pakurijauhetta sekä raakaa kaakaojauhettaInnolla odotan että pääsen testailemaan uutuuksia :)

 Pakurikäävästä voi lukea lisää esim täältä ja raa'asta kaakaojauheesta esim täältä.


 Sokos Herkusta tarttui vielä mukaani maapähkinälevite, sekä yksi toinen tuote, jonka esittelen sitten vielä myöhemmin, täytyy ensin testata se! ;) Itseasiassa etsin kyllä hasselpähkinälevitettä, mutta sitä ei tullut mistään vastaan, joten otin sitten vaan tuon maapähkinä.. Ostan sitä sitten kun sattuu jostain vastaan! Mutta tuota ostin siis sellaisia extra herkutteluhetkiä varten lähinnä.

 Illalla kävin vielä salillakin keskivartaloa tekemässä ja päälle pyöräilin vielä 20 min, sen jälkeen istuin pukkarissa täristen jonkun aikaa, kun en uskaltanut heti rattiin astua! Onnistunut treeni taas kerran siis  ;)

4 kommenttia:

  1. Pakurista oolisi kiva kuulla sit käyttökokemuksia! Oon kuullut siitä positiivisia käyttökokemuksia, mut lisäinfo ei olis pahitteeks :) erityisesti sen ominaisuus kahvinkorvaajana kiinnostaa, ainakin maun suhteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu testailen tässä v-lopun aikana ja kirjoittelen makuelämyksistä sitten lisää :) Myykä kylläkin sanoi maun muistuttavan lähinnä teetä..

      Poista
  2. Hei, täällä yksi lukijasi vinkkaa parista jutusta. Hoksasin ostamasi maapähkinävoin merkin ja JOS haluat joskus ostaa sisällöltään terveellisempää (=vähemmän sokeroitua) maapähkinävoita, niin nyt kauppoihin (pitäis löytyä prismoista ja ainakin joistain k-kaupoista) on tullut Urtekramin (saa korjata, jos väärin kirjoitettu) luomu maapähkinävoita.
    Toinen juttu koskee sitä kylmäpuristettua kookosöljyä. Se on TODELLA hyvä hiuksille, omat hiukseni ovat ainakin tykänneet ja ovat selkeästi pehmeämmät ja kiiltävämmät kuin ennen. Käytän öljyä näin: noin vartti ennen saunaa levitän öljyä (juoksevassa muodossa, öljy muuttuu juoksevaksi yli 24 asteen lämmössä) kaikkialle hiuksiin, myös päänahkaan. Saunan ajaksi kääräisen pyyhkeen hiusten ympärille ja saunan jälkeen pesen hiukset huolellisesti normishampoolla. Hoitoainetta en laita silloin enää erikseen. Jos hiukset tuntuu rasvaisilta yhden pesukerran jälkeen, pesun voi toistaa (itselle riittää kerta). Jotku antaa öljyn vaikuttaa hiuksissa yönki yli. Mulle tämä on toiminut paremmin kuin mitkään kaupan tai kampaamon tehohoidot (en ole tietenkään kaikkia kokeillut, mutta monia). Jos kiinnostaa, niin kokeile ihmeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa tiesin tosta luomu maapähkinävoista, mutta kun en tiennyt mistä sitä löytää (jos löytää ees täältä Porista) ja totesin että otan nyt vaan tota, kun ei siinäkään hirveesti sitä sokeria ollut, ja käytän sitä kuitenkin niin vähän, että eipä siitä haittaa ole.. Mutta kiitos kuitenkin vinkistä, täytyy kattoa jos täältä Prismasta sitäkin sitten löytyisi, voisi luovuttaa ton sokeroidun vaikka sitten miehen käyttöön ;D
      Ja oon kuullut tosta kookosöljyn hiuksiin käytöstä, mutta itse ei oo vielä oikeen houkuttanut kokeilla.. Varsinkaan kun en tykkää juurikaan saunoa! :D Mutta ehkä joskus saan itsestäni irti kokeilla myös hiuksiin..

      Poista