sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Syksy ja lenkit = parhautta


 Mä sitten rakastan lenkkeillä tälläsellä syksyisellä ilmalla ja syysmaisemia katsellen! Tänään tuli taas lähdettyä lasten ja koiran kanssa kun mies lähti puolestaan painiharkkoihin. Olin eilenkin aamupäivällä :)
 Tänään vaan päätin myös alkulämmön saatuani juosta! Ei ihan niin kevyttä ollutkaan noiden kaksostenrattaiden kera, kun koira vetää hihnassa ja tietty poikakoirana haluis pisutella jokasen lehden ja risun päälle mitä vastaan tulee, sain pikkasen kiskoa ja tuntui ihan sitten oikeen käden treeninäkin :D Mutta yllätin kyllä taas itseni kun jaksoin silti juosta sellasen suurinpiirtein 1,5km lenkin! Ja joo ei se oo mitään joillekin, mutta mulle aika super. :)

 P.s. Rikoin eilen oman ennätykseni, enkä edes muistanut sitä mainita postauksessani! Sain juotua yli 3litraa vettä! Tänään on kylläkin sitte taas juotu huomattavasti vähemmän, mutta yritän nyt loppupäivän taas tsempata.. :D

P.p.s Taas oli tullut uusi lukija, tervetuloa! :) Aina tuun niin kovin iloiseksi kun teitä tupsahtelee lisää tänne.. :)

1 kommentti:

  1. Kyllä kuntoilu kannattaa ja on tosiaan ihanaa syksyllä. Itsekin pyrin hyödyntämään koiralenkit. Välillä laitetaan juoksuksi :-)

    VastaaPoista