maanantai 24. syyskuuta 2012

Emmää.


 Näinhän tässä sitten kävi.. Eilen illalla podin hiukan huonoa oloa ja menin siis ajoissa nukkumaan. Tänään oon koko päivän aivastellut, ja olo on kuin linja-auton jääneellä! Se flunssa tuli takas! :( Eli tää päivä on tullut vietettyä sängyssä, sekä sohvalla fleece-peiton alla, lueskellen. Onneks sentään mulla oli kaapissa tollanen lukematon kirja, jonka sain nyt hyvään alkuun..

 Mä meinasin just tossa miehelle valitella, kuinka nyt jäi tälle päivälle suunnittelemani keskivartalon treenit väliin, mutta tässä hetken aivasteltuani totesin että kyllä nääkin aika hyvin alkaa tuolla vatsalihaksissa jo tuntua!
 
 

 Mutta oli tässä päivässä jotain hyvääkin, nimittäin aamupaino oli vihdoin näin maanantainakin suopea, nimittäin se näytti 54,7kg! What! Päätin pitää ton ansiosta vapaa syöntipäivän tänään, mutta koska flunssassa mikään ei maistu miltään, eikä laske alas yhtä hyvin, epäilen että tänään tulee syötyä vähän liian vähän.. En aio stressata siitä, koska luulen että huomenna saan syötyä jo ihan normaalisti :)2 kommenttia:

 1. Paranemisia!

  Ps. Ylettömän hieno peitto sulla, mistä tollasia ammuja oikein saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäki tykkään tästä! Ja en itseasiassa tiedä, tää on jo suht vanha, ja on aikoinaan kulkeutunut anoppilasta meille :) Mut oliskohan joskus jostakin Jyskistä ostettu arvioisin..

   Poista