torstai 13. syyskuuta 2012

Kehonkoostumusmittaus

 Vanhat tulokset löytyvät täältä. Niitä ei kylläkään suositella verrattavaksi, koska laitteet ovat eri. Tällä kertaa en päässyt Inbodyyn, vaan kyseinen laite oli Tanita- merkkinen.


 Tässä ei ihan niin tarkkaan saanut selville, esim onko mun jalkoihin tullut lihaksia, mutta yleisesti pääsi hyvin tilanteesta selville! Ja mä oon ainakin tyytyväinen nyt noihin tuloksiin! Koska rasvaprosentti (24,9%) oli reilusti alempana kuin viimeksi ja lihaksetkaan ei ollut enää normaalin alapuolella :) Kehon ikä oli 16, joka oli pikkasen liian alhainen, sen pitäisi saada vielä nostettua, mutta varmaan se nousee kunhan noita lihaksia alkaa tulla paremmin.

 Ja sitten tätä päivää sen verran, että siis munhan piti lähteä aamusti salille! Mutta enpäs ollut huomannut sellaista, että vastaanotto aukeaa vasta klo 15, joten mun täytyy odottaa siihen saakka, että pääsen lataamaan taas korttiini saliaikaa. Kuitenkin, sama vanha sali olis tiedossa tänään siis klo 15.00! Jee <3

1 kommentti:

  1. Miehen työpaikan vermeillä tehty mittaukset :). Pitäs itekin kinuta varmaan pääsy johonkin mittaukseen, niin olisi paremmat lähtökohdat tälle raskauskilot-pois/kiinteytysprojektille, kun olisi muutakin kuin se vaakalukema jota tuijottaa.

    VastaaPoista