perjantai 21. syyskuuta 2012

Ihanan kiireinen päivä!

 Eilen pidin välipäivän salista, joten kävin vain sellaisella vajaa tunnin kävelylenkillä rattaiden kera.. Kylläkin ilta seitsemältä jouduin tekemään uuden pikku lenkin kaksosten rattaiden kera kauppaan, kun huomasin ettei meillä ole mitään ruokaa kaapissa mistä saisi ilta- ja aamupalat! Joten ei ollut ihan liikunnaton päivä kuitenkaan.. :)


   Eiliseltä vähän noita venyttelykuvia....

  Tänään oonkin ollut tosi reipas! Aamusti vein pojan kerhoon yhdeksäksi, ja menin itse siitä suoraan salille. Ihanaa kun mies oli kotona ja sain jättää likan sille vahdittavaksi! Oli tosi hyvä mieli olla ajoissa salilla, vaikkakin siellä oli kuitenkin melko paljon porukkaa jo liikkeellä.. Olin toivonut saavani olla suht rauhassa.. Kuitenkin, käsipäivä oli tänään, ja tiiättekö muuten mistä voin aina varmistaa onko ollut tarpeeksi kova treeni? Noin 10 min kovan treenin jälkeen mun nenä alkaa kutisemaan ihan jäätävästi ja aivastelen tuhottoman monta kertaa :D Joillakin tulee treenin aikana kuulemma, mutta mulla onneksi vasta jälkeenpäin!

  Salin jälkeen kotiin suihkuun ja syömään, jonka jälkeen poikaa hakemaan. Sitten kahdelta lähdin kaupungille ostamaan siskolle synttärilahjaa (en paljasta täällä, kun kurkit täällä sillon tällön ;)) yhden ihanan ystäväni kanssa ja kahviteltiin samalla.. Sitten taas kotiin syömään, ja lapset mukaan ja mummilaan, että mies sai rauhassa huilata, kun hän lähti nyt yöksi töihin. 

 Melkonen päivä ollut! Ei mulla usein oo näin paljon menoa, mutta aika kivaa se oli, ja nyt alkaa väsy tulemaan jo :)
 Ja pähkinät ja tee joita on tullut syötyä ja juotua sekä eilen, että tänään! Nami :)


Vielä kuva ihanasta ja myöskin vähän väsyneestä Bussesta:


 No nyt luen vielä muutamat blogit läpi jos jaksan, ja sitten nukkumaan. Hyviä öitä kaikille kivoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti