tiistai 18. syyskuuta 2012

Parani se viikon alku onneksi täälläkin!


  Eilen tuli sitten tosiaan käytyä siinä illan alla vielä salilla tekemässä keskikroppaa. Aika hyvin tuli vedettyä, vaikka jälkeenpäin ajattelin, että teinköhän tarpeeksi isoilla painoilla kuiteskaan, kun enää ei tunnu missään (siis n. puoltoista tuntia treenin jälkeen). Mutta kyllähän se sitten jo yöllä kun heräili vessaan, niin alkoi aika hyvin tuntua! ;) 

 Ajattelin kysellä täällä mitä palautusjuomia te käytätte, ja mitä suosittelette?? Jere tuossa kommentoi minun Gainer Pro:n käyttöä palautukseen; "kun sehän kasvattaa massaa, et sä nyt kyllä rupee milleen massakaudelle!". En siis ole millään massakaudella, mutta kyllä kovan treenin jälkeen tarttee jotain muutakin kun dietmixiä, ja tota meille aikoinaan ostettiin isompi säkki, että saatais tosiaan molemmat sitä käyttää.. Mutta sekin kyllä on pian loppu, että uusia suosituksia otetaan vastaan! :)

 Kuvassa eilinen erittäinkin rakas kahvihetkeni, ja tuhmasti kävin ylimääräiset herkut hakemassa viinimarjoja! Kourallisen otin, mutta ehkä tälläset herkuttelut on aika ok ;)


Lasillinen vettä on muuten aina valmiina! Juon todella paljon nykyään vettä ja sen huomaa olosta oikeesti :)

 Ja voi voi, minkä herkkurahkan tekaisinkaan eilen iltapalaksi! Kuva ei ehkä oo parhaasta päästä, mutta ruoka oli niin ihanaa<3 Tuon kasan alla siis mansikoita, sitten rahka, gojimarjoja sekä pähkinäsekoitusta, jonka päälle kaadoin vielä mansikkamehukeittoa.. Kyllä. Ruoka jota voisin syödä joka päivä elämäni loppuun saakka! 


yam<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti