lauantai 1. syyskuuta 2012

Sekametelisoppa-postaus

 No nyt sain tilattua sen intervalliajastimen, jota olen miettinyt jo pidemmän aikaa! Tilauksen tein täältä, ja ei kyllä kallis ollut! Tosiaan 20€ vois huonomminkin käyttää ;) Saas nähdä tulisko tilaus jo vaikka tiistaina perille.

 Eilen tuli vetästyä taas tuolta Bodyrock:ilta sellanen treeni, että oksat pois! Nyt on alakroppa jumissa, vaikka yritin tehdä mahdollisimman laajalti venyttelyjä sen jälkeen.. Kiva vaan :) Maha näyttää paljon pienemmältä taas, joten ajattelin maanantaina ottaa taas mittoja vaa'alla käynnin lisäksi!

 Ja nyt ajattelin, että täytyy taas alkaa lisäilemän pikkasen niitä hiilareita, koska en aio painoni antaa tippua alle 54kg:n, ainakaan nyt ennen kun pääsen seuraavaksi siihen kehonkoostumusmittaukseen, ja kuulen siellä asiantuntijan mielipiteen. Koska tiedän, että enimmäkseen mä tarvitsen nyt kiinteytystä ja lisää lihasta. Kun vaan sais toi mies aikaseksi käytyä siellä salillaan selvittämässä miten sen kortin saa mun nimiin!
 
 Kookosöljyä on muuten tullut kokeiltua nyt aika paljon, ja ihan älyttömän hyvä lisä oli mielestäni iltateehen lisättynä! Tuli jotenkin pehmeämpi maku siihen, ja täyttävämpi tee, joten aiheutti pienen väsymyksen tunteen. Illalla ihan toivottuakin tämä, joten tosi jees! :) Paistamisessa loistava, ja itse tykkäsin myös rasvata ihoa tällä, mutta mies ei oikeen tykännyt, kun hän kuulemma inhoaa kookoksen hajua.. Joten ei tuu käytettyä siinä! Mutta oon ihan köukussa jo, tää on niin hyvä <3


 No tässä oli nimensä mukaisesti kaikkia asioita sekasin :D Että tälläsiä kuulumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti