lauantai 8. syyskuuta 2012

Motivaatiokuvia lauantai-illan iloksi!

 Tarttee tälleen kipeenä katsella tälläsiä motivaatio kuvia, ettei lähde jääkaapille ja herkkukaapille katselemaan mitä pistäisi suuhunsa, kun masentaa vaan makoilla ja olla rauhassa.. Muistuu taas hyvin mieleen mihin tähdätä! Kyllä se on vaan yritettävä pysyä herkuista erossa jos mielii olla joskus lähelläkään sitä unelmakroppaa, ja piste.

 Mikäs näistä kuvista on teidän lempparinne? Vai onko tässä edes kuvaa teidän mieleenne? Mun on ehkä toi viiminen, vaikka toisaalta oon ihan hirveen ihastunut tähän ekaan! 
 2 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, että ensimmäinen on paras, koska ite haluaisin ainaki tollaset kädet. :D Viimisessä on kädet vähän rimpulat, mutta vatsa taas on tosi kivan näkönen. :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen blogi sulla, ja hyviä tekstejä! Ja tälläset motivaatiokuvat on niin must aina sillon kun on kipeenä ettei vaan anna houkutuksille niin helposti periks ;) (itsehän sorruin tossa viikko sitten herkuttelemaan oikein olan takaa kun olin flunssassa...)
  Hyvin oot saanu painoa pois, keep it up! Samoilla elämäntavoilla täälläkin elellään, tää on ihan parasta :)

  Mulla on itsellä aika samantapanen blogi minkä justiinsa alotin, käy kurkkaa ja jätä ihmeessä palautetta, että mitä mieltä oot :)

  http://beastmodeforfitness.blogspot.fi

  VastaaPoista