perjantai 28. syyskuuta 2012

Puutetta vedestä? No joo!

 Eilisestä sitten;

 Aamu alkoi mukavasti, mutta siinä vaiheessa kun tyttö meni päiväunille, alkoi mennä päin honkia. Meidän vesi oli aivan ruskeaa! Siis tumman ruskeaa! Harmitti etten hoksannut heti ottaa kuvaa, koska tajusin sen vasta päivällä ja silloin se oli jo haaleampaa.. Eipä häävin näköistä kuiteskaan;

Nami-vettä<3 Ja onpa mun naama harmaan näkönen, kiitos salaman. Tästä syystä näin pieni kuva :D

  Päästelin sitten siinä muutaman minuutin vettä, kun oletin että jossain on vesi katkennut ja nyt pitää vaan päästää tuo likavesi pois. Eipä auttanut mihinkään! Sitten sain vinkin mennä Satakunnan Kansan sivuille, ja selvisi että vika on koko Porissa, ja saattaa kestää koko vuorokauden. Väittäivät kylläkin että olisi juomakelpoista, eipä paljon tehnyt mieli kokeilla! :D

 Rupesi pieni paniikki iskemään, kun vesi oli jo lasista loppu, ja janotti, enhän mä voi mitään ihme mehulitkuja mennä juomaan, kauhee sentään! :D No, appelsiinimehua löytyi kaapista, mihin ei ollut lisätty sokeria, joten paremman puutteessa meni. Sitten kun mies pääsi töistä, kaupoista ei enää löytynyt lähdevettäkään, mutta selvisi että vanhemmillani tuli puhdasta, joten 25 litran kanisteriin hakemaan vettä, ja totesin että nyt voi jopa lähteä salille! 
 
 
  Salille siis tekemään keskivartalotreeni, ja sitten tulikin jo sen verran puhdasta vettä siellä, että uskalsin jopa käydä suihkussa, kun en tiennyt kauanko kotona menee, että pääsisi. Kylläkin illalla oli jo täälläkin puhdasta, joten selvittiin tästäkin! Opinpahan pitämään aina varalta jossain vettä niin että pärjätään vähän aikaa ainakin. Huono päivä kääntyi kuitenkin salille lähdön myötä siis hyväksi!

 Tänään on alaselässä varsinkin (kyllä vähän muuallakin) tuntunut melko hyvin, joten taas on onnistuttu treenissä :) Kyllä mä rakastan tätä mun elämää nykyään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti