keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ihme flunssaa liikkeellä!

 Jaahas, löysi se flunssa sitten taas meidätkin! Jimillä on jo lähes viikon kestänyt samanlaisena, kuin minulla nyt kaksi yötä.. Siis yöllä kamalan kipeä kurkku ja tukkoinen olo.. Viime yö oli ihan järkyttävä, en saanut nukuttua lähes lainkaan! Ja päivällä ei mitään muuta kuin ihan hirveä väsy, joka tietenkin johtuu varmaan suurimmaksi osaksi valvotuista öistä.

 Vitamiinipitoisia ruokia oon siis koittanut nyt suosia, normaalien omega3, D-vitamiinin ja magnesiumin lisäksi siis :) Paljon siis marjoja ja hedelmiä! Eilen ostinkin Gojimarjoja, joita käytin tänään tekemässäni ihanassa smoothiessa <3


Tähän siis tuli:

banaani
maitorahka
raparperiherukkakeittoa
goji marjoja
mansikoita
vadelmia
mustaherukoita

 
Ihanan kirpeän pirteä :P
Mustaherukka näky tääkin olevan,  näyttää olevan päivän teema!

 Löysin myös kaapista Finrexinin juomajauheen, jonka ajattelin juoda illalla ennen nukkumaanmenoa. Jos vaikka näillä keinoilla saisi tämän alkavan (?) flunssan taltutettua.. En tosiaan ymmärrä mitä tälläinen on, ei ennen ole tämmöstä flunssaa ollutkaan, yleens se vaan tulee jos on tullakseen, mutta tästä ei oikeen ota selvää! Voimat se on multa ainaskin vienyt, ja ärsyttää kun ei taas tiedä koska voi taas vetästä jonkun treenin tai kunnon juoksulenkin. Höh!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti