lauantai 22. syyskuuta 2012

Lauantai-lenkki lasten kera


 No tänään oli ihana vapaapäivä kaikesta, tuli oltua kyllä aivan rauhassa kotona! Mies oli saanut liput ystävältään jääkiekkopeliin, joten hän lähti sinne viideksi, ja minä päätin lähteä lasten kanssa ulkoilemaan kun päivä alkoi näyttää mukavalta kaiken sen harmauden jälkeen..
 Poika on puhunut valtavasti että pitäisi lähteä metsään katsomaan sieniä, joten päätin että nyt voisi olla sopiva aika niitten metsästämiseen, jos niitä nyt täältä päin enää löytää! Pieni metsäalue tuli koluttua, mutta ei löytynyt.. :/
 
 Sitten päätimme mennä kävelemään puistoalueelle, missä uskalsin lasten itsekin kävellä, kun ei ollut sellaista valtavaa ojaa vieressä.. Tyttö sitten reippaana työntelikin vaunuja ja satuttiin sittenkin löytämään niitä sieniäkin ;) 

 

Voivoi, kun nää olis houkuttanut meen Jimiä! Usko kyllä hienosti kun sanoin että on myrkyllinen, käsi lennähti kauemmas! :) Tuli kyllä taas ihanan iloinen mieli ulkoilusta! Nyt aletaan vielä vähän miettimään mitä huomisille syntymäpäiville laittaisin päälle, ja sitten täytyy miettiä mikä olisi oikeen joku hyvä välipalapatukka mukaan sinne, minä kun oon siellä useamman tunnin lasten kanssa, kun mies lähtee sieltä harkkoihin ja tulee hakemaan meidät sen jälkeen. Joten pelkkä rahka ei nyt riitä mukaan! Ja mä en halua niitä herkkuja syödä, kun mulla tulee nykyään melko herkästi huono olo tollasista kaikista "hössöruoista".

  Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Viikonloppuisin on hyvä pikkasen rentoutua, että viikolla jaksaa taas painaa täysillä :)

2 kommenttia: